Tonttulan Elämyskylä
Tonttula ek 7

Tonttulan Elämyskylä

Tonttulan Elämyskylä aktiviteetteineen on avoinna ympäri vuoden. Se pohjaa tarinoihin, satuihin, kulttuuriin ja mytologiaan. Tonttulan Elämyskylässä sijaitsevat myös Aurora Pyramidit ja Hotelli Taivaanvalkeat sekä Ravintola Tonttula.

Alueella on paljon nähtävää ja koettavaa. Tämä on erinomainen paikka sinulle, joka haluat kokea jotain erilaista.

Tonttulan Elämyskylä ovat ainutlaatuinen elämysmatkakohde Ounasjoen rauhallisessa rantamiljöössä Kittilän Könkään kylässä. Täällä voit tuntea Lapin lumoavan taian ja hengittää Euroopan puhtainta ilmaa.

Tonttulan Elämyskylä aktiviteetteineen on tunnettu ja vetovoimainen matkailukohde ympäri vuoden. Se pohjaa tarinoihin, satuihin, kulttuuriin, fantasiaan ja mytologiaan. Se on luonnon oma huvipuisto. Kohteessa yhdistyy kaksi vahvaa matkailutrendiä: luonto- ja kulttuurimatkailu.

Elämyshotelli Taivaanvalkeiden tilat sopivat majoitus-, juhla- ja kokouskäyttöön. Tämä on erinomainen paikka ryhmille, perheille ja sinulle, joka haluat kokea jotain erilaista.

Tonttulan Elämyskylä sijaitsee Lapissa 180 km napapiiriltä pohjoiseen Kittilässä Könkään kylässä vain 8 km Leviltä. Tänne on helppo tulla autolla, lentäen, junalla tai bussilla.

Astu sisään Lapin elävään satuun!

Palosaarentie 30, 99140 Kittilä