Villi Pohjola | Wild Nordic Levi
Villi Pohjola 1

Villi Pohjola | Wild Nordic Levi

Moottorikelkkasafarit, kelkkavuokraus sekä lumikenkäretket Levillä! Villi Pohjola toteuttaa laadukkaita ja elämyksellisiä ohjelmapalveluita aivan Levin keskustassa, Levin Matkailuneuvonnan viereisessä talossa, käynti samalta pihalta.

Koe unohtumattomia elämyksiä kelkan selässä!

Toimintamme arvoja ovat korkealaatuinen asiakaspalvelu, turvallisuus, joustavuus ja asiakkaiden toiveiden huomioiminen. Haluamme tuottaa asiakkaillemme ikimuistoisia ja hauskoja elämyksiä, korkealla laadulla ja turvallisuudella. Pidämme ryhmäkoot pieninä, jotta voimme tarjota jokaiselle asiakkaallemme yksilöllistä palvelua. Asiakkaistamme huolehtivat ammattitaitoiset oppaamme!

Talvisin järjestämme moottorikelkkasafareita sekä lumikenkäretkiä oheisohjelmineen. Tuotteisiimme kuuluu muutamia perussafareita. Räätälöimme myös mielellään asiakkaan toiveiden mukaisia ohjelmapalvelukokonaisuuksia.

Ohjelmassamme päivittäisiä takuulähtöjä min 2hlö! Meidän kautta myös moottorikelkkojen vuokraus.

Levi on aktiivisen kelkkailijan unelmakohde! Villi Pohjolan kelkkaparkki sijaitsee aivan kyläkeskuksessa, mistä on helppo suunnata aina muutaman tunnin retkistä useamman päivän kestäviin seikkailuihin. Kelkkavalikoimaamme kuuluu sekä kaikille sopivia reittikelkkoja, että ensisijaisesti syvänlumenajoon tarkoitettuja malleja. Kaikkien kelkkojen vuokrahintaan kuuluvat lämpimät ajovarusteet.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä alueen muiden yritysten kanssa, mahdollistaen asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen toteutumisen! Toimimme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan ohjelman päätuottajana tai alihankkijana. Kaikki ohjelmamme ovat saatavilla englanniksi sekä sopimuksen mukaan muilla kielillä.

Tervetuloa Villi Pohjolaan Mieleenjääviä elämyksiä, itsensä ylittämistä!

Katso kaikki Levin aukioloajat tästä.

Myllyjoentie 2 99130 Levi