Talvipyöräily Levillä
talvipyöräily aurinko

Talvipyöräily

Maastopyöräillen talvisille poluille

Levi tarjoaa mahtavat puitteet talvipyöräilyyn. Alun perin Alaskan lumisiin olosuhteisiin kehitetty leveärenkainen fatbike-maastopyörä mahdollistaa vakaan ja kevyen ajon lumella, hiekassa ja mudassa. Pyörällä on helppo ajella lumisilla kevyenliikenteen väylillä sekä Levin talvipyöräilyä varten tehdyillä reiteillä. Pyöräily ei ole sallittua maastohiihtoladuilla.

Levin Eturinteiden puoleinen talvipyöräilyreitti lähtee Lastenmaan läheisyydestä. Kätkätunturin ja Immeljärven suuntaiset reitit alkavat Levin Matkailunevonnan (Myllyjoentie 2) sekä Kinos Safarit Oy:n kohdilta (Myllyjoentie 1). Lisäksi reiteille pääsee South Pointilta (Tievantie 2) ja rinneravintola Draivilta (Golfväylä 9). South Pointilla ja Draivilla on myös parkkipaikat.

Levillä voit lähteä myös opastetulle pyöräretkelle, jossa opas vie sinut parhaisiin paikkoihin ihailemaan maisemia, tai jopa katselemaan revontulia iltaisin.

Varaa opastettu retki tästä ja tutustu pyörävuokraamoihin

Sähköinen reittipalvelu tuo Levin ulkoilureitit katseltavaksesi aivan uudella tavalla.

Levin sähköisessä reittipalvelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti palvelun helppokäyttöisyyteen, ajantasalla olevaan sisältöön, laadukkaaseen karttapohjaan ja mobiilikäyttöön GPS-paikannuksella.

Palvelu tukee yleisimpiä käytössä olevia selaimia ja on optimoitu toimimaan mobiililaitteissa GPS-paikannuksella. Palvelussa on huomioitu mobiilikäytön tuomat haasteet niin käytettävyyden kuin rajallisen suorituskyvyn osalta. Avattaessa reittipalvelua mobiililaitteilla, avautuu se automaattisesti mobiiliversiona. Voit vaihtaa näkymän toiminnoiltaan laajempaan "Tietokoneversioon" laitteen asetuksista. Tätä suositellaan käytettäväksi vain tablet-päätelaitteissa.

Mobiiliversiossa ovat käytössä samat kartta-aineistot ja sisällöt kuin normaalistikin. Lisäksi käytössä on oman sijainnin näyttö kartalla perustuen käytössä olevan laitteen paikannusominaisuuksiin. Liikuttaessa näytetään oma kulkusuunta sijainnin pysyessä ruudun keskellä.

Katso talvipyöräilyreitit alta

Levin sirius majoitus
Varaa majoitus

Pyöräilijän unelmaloma!

Löydät huoneistoja, mökkejä ja hotellimajoitusta niin kylän ytimestä kuin luonnon helmasta.

pannu-nuotio-kahvi-1
Kodat ja laavut

Tauon paikka

Ulkoilu ilman eväitä ei ole retki vaan suoritus! Pakkaa eväät retkelle mukaasi ja suunnista kohti uusia seikkailuja.