Levin talvipyöräilyreitit
talvipyöräily aurinko

Talvipyöräily

Pyörän selkään ja menoksi!

Levin talvipyöräilyreitit

Tutustu Levitunturia ja hiihtokeskusta ympäröivään luontoon talvipolkuja pyöräillen! Leveärenkaisella fat-bikella on helppo ajaa lumisia kevyenliikenteen väyliä, sekä Levin talvipyöräilyä varten huollettuja talviulkoilureittejä pitkin.

Muistathan kuitenkin, että pyöräily ei ole sallittua maastohiihtoladuilla!

Levin Eturinteiden puoleinen talvipyöräilyreitti lähtee Lastenmaan läheisyydestä. Kätkätunturin ja Immeljärven suuntaiset reitit alkavat Levin Matkailunevonnan (Myllyjoentie 2) sekä Kinos Safaris Oy:n kohdilta (Myllyjoentie 4).

Voit aloittaa pyöräilyretket edellä mainittujen lisäksi South Pointilta (Tievantie 2) ja rinneravintola Draivin läheisyydestä (Golfväylä 9). South Pointilla ja Draivilla on myös parkkipaikat.

Jos omatoimisen talvipyöräilyretken suunnittelu tuntuu raskaalta, voit lähteä myös opastetulle pyöräretkelle! Retkiä toteutetaan niin päivä-, kuin ilta-aikaan, jolloin voit valita itsellesi sopivan ajankohdan, hypätä pyörän kyytiin ja nauttia retkestä.

Varaa opastettu retki tästä ja tutustu pyörävuokraamoihin tästä

Talvipyöräilyreitti Levitunturin ympäri

Talvipyöräilyreitti Levi - Levi Golf

Sähköinen reittipalvelu

Outdoor Active-reittipalvelun lisäksi Levillä on käytössä sähköinen reittipalvelu infogis. Palvelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti helppokäyttöisyyteen, ajan tasalla olevaan sisältöön, laadukkaaseen karttapohjaan ja mobiilikäyttöön GPS-paikannuksella.

Palvelu tukee yleisimpiä käytössä olevia selaimia ja on optimoitu toimimaan mobiililaitteissa GPS-paikannuksella. Liikuttaessa näytetään oma kulkusuunta sijainnin pysyessä ruudun keskellä.

Urheilun jälkeen on hyvä...