Levi ravintolat | Levi
Ruokaa
Ruoka ja juoma

Herkullisimmat muistot Levin ravintoloista

Ravintolat

Kaipaatpa helppoa pikaruokaa tai ikimuistoisen viiden tähden illallisen, valinta on sinun! Levin helposti saavutettava ravintolatarjonta on vertaansa vailla.

Rinneravintolat

Lasketpa missä päin Levitunturia tahansa, päädyt näppärästi mukavien rinneravintoloiden viereen nauttimaan herkullisista eväistä ja rennosta tunnelmasta.

Kahvilat ja leipomot

Lämmin juoma nautinnollisen leivoksen kera, olkaa hyvä! Levin monet kahvilat piristävät lomalaisen päivää.

Latukahvilat

Pieni tauko hiihtolenkin lomassa on paikallaan! Pistäydy latukahvilassa ja tankkaa lisää puhtia ladulle.

After ski, pubit ja yökerhot

Päivän parhaiden palojen kertausta, siinä on hyväksi havaittu after skin kaava. Levillä tanssit halutessasi aamun koittoon maamme eturivin artistien siivittämänä.

Tilausravintolat ja catering

Haluatko kokoontua omalla porukalla seurustelemaan ja syömään? Levin tilausravintolat ja catering-palvelut ovat tällöin apunasi.

Takeaway

Lomalla kuuluu rentoutua ja ottaa aikaa itselle, joten on kiva päästä nauttimaan herkullisesta ruoasta - jota ei ole tarvinnut itse kokata. Ruoka-annoksia voi tilata ravintoloista mukaan tai lomahuoneistollesi toimitettuna.

Levin monipuolinen ravintolatarjonta tempaisee makumatkalle, joka saa jokaisen lämpenemään. Herkullisimmat lomamuistot luodaan täällä, missä maut ja tunnelma yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla! Selaa tarjontaa ja löydä Levin parhaat ravintolat.