Syysloma Levillä
Terhi Tuovinen

Värikäs syysloma Levillä

Koe astetta Levimpi syysloma

Talven lähestyessä pohjoisen luonto antaa Levin kävijälle parastaan – kauniin kuulaat syyspäivät, kauden ensimmäiset pakkasyöt ja yllättäen satava ensilumi houkuttavat hidastamaan tahtia ja nauttimaan olosta. Retkeily luonnossa raikasta ilmaa hengittäen ja rauhoittuen tekee hyvää sekä itselle että läheisille.

Syksyn ja talven parhaat puolet

Leville yleensä loka-marraskuussa saapuva ensilumi merkitsee pitkän odotuksen loppua, talvi on taas täällä!

Levin maastohiihto- ja laskettelukausi starttasi jo 6.10.! Eturinteillä pääsee laskemaan rinteessä, parkisssa sekä kumpareilla, Draivilla on auki 2,1 km pitkä ilmainen säilölumenlatu.

Eturinne kauden avaus

Syyslomalla kanta-asiakkaille 2-7 päivän hissiliput ja välineet rinteeseen -20% 

Tarjous koskee 2-7 päivän hissilippuja sekä laskettelu- ja lumilautailuvälineitä aikavälille 13.-29.10.23 (ei koske keycardia tai kypärää). Tarjous on voimassa vain verkkokaupassa ja edellyttää ostamista promokoodilla. Promokoodin löydät Levi Black -kupongilta, jonka löydät Levi Resort -sovelluksesta. Tutustu Levi Black kanta-asiakasjärjestelmään tästä.

Helsingin lumilautailijat Janne Lipsanen Eturinteellä

Syysloma Levillä tarjoaa tekemistä ja ulkoilun riemusta nauttimista monin eri tavoin jokaiselle. Helposti saavutettavat palvelut tuovat vaihtelua ja kaivattua lepoa arjesta. Pyöräile metsässä ja seikkaile tunturissa, patikoi luonnon rauhassa, tulistele kodalla tai lähde ratsastusretkelle. Syyslomilla saat Levillä kokea sekä syksyn että talven ainutlaatuisia elämyksiä samanaikaisesti!

Voit osallistua syysaikaan Levillä myös monille opastetuille retkille. Tutustu esimerkiksi Keltanuttuisen Tontun kiehtovaan maailmaan, paijaile suloisia rekikoiria, vieraile porotilalla, kalasta tai lähde etsimään revontulia!

Revontulipyöräily: Launtaina 14.10. suunnistetaan rastilta toiselle pimeässä maastopyöräillen - rasteilla suoritetaan tehtäviä! Rentohenkinen kilpailu tapahtuu 2-4 hengen joukkueissa. Voit vuokrata Zero Pointin vuokraamosta erikoishintaiset pyörät kisaan mukaan.

Syksy pyöräily

Kulttuurinnälkäisille Leviltä ja lähialueelta löytyy useita museoita ja taidegallerioita. Huonon sään yllättäessä sisäaktiviteetteja tarjoavat lisäksi uutuuselokuvat, elämyskylpylä, keilailu, jooga, kuntosalit ja ryhmäliikunta.

Majoitu revontulten alla

Syksy on parasta aikaa nähdä lumoavat taivaan tulet! Tilastollisesti revontulet näkyvät Levillä parhaiten keskiyön aikaan. Revontulet bongataksesi kannattaa olla valppaana pilvettömällä säällä erityisesti klo 21–02 välisenä aikana.

Loistava vaihtoehto ja upea elämys revontulista nauttimiseksi onkin makoilla valkoisilla lakanoilla ja katsella pohjoisen tähtitaivasta ja eri väreissä tanssivia revontulia lasi-iglusta tai lasikattoisesta mökistä käsin.  

Tutustu revontulimajoituksiin ja varaa unohtuman yö revontulten alla!

Syyslomat

Varaa ikimuistoinen loma!

Syyslomat Levillä