Aurora - tulevaisuustapahtuma tunturissa

19.11.2021 - 19.11.2021

Pohjoiseen ja Leville saapuva uusi tapahtuma Aurora kokoaa kiinnostavia puhujia pohtimaan tulevaisuuden isoja kysymyksiä. Ensimmäinen Aurora järjestetään Levillä 19. marraskuuta ja teemana on sukupuolten tasa-arvo.

Aurora on uusi vuosittainen huipputapaaminen, joka kokoaa merkittäviä ja kiinnostavia puhujia pohtimaan tulevaisuuden isoja kysymyksiä.  Ensimmäisen vuoden teema on tasa-arvo. Aurora on “puhefestivaali”. Se koostuu keskusteluista ja kohtaamisista, ja huipentuu pääpuhujan puheenvuoroon tunturilla, ulkona avoimen taivaan alla. Ensimmäisen vuoden pääpuhuja on NASAn astronautti Karen Nyberg.

Aurora on yhteistyöhanke, jossa Yleisradio vastaa sisällöstä ja Visit Levi tapahtuman järjestämisestä. Ensimmäisen vuoden pääpuhuja on NASAn astronautti Karen Nyberg.

Karen Nybergin lisäksi tapahtuman vahvistettuja puhujia ovat muun muassa Sophia the Robot, teknologiayhtiö TietoEVRYn johtaja Satu Kiiskinen, tekoälytutkimuksen eritysiasiantuntija Anna-Mari Rusanen, jalkapallovalmentaja Marianne Miettinen ja toimittaja Zahra Karimy. Samana viikonloppuna lasketaan Levillä alppihiihdon naisten pujottelun maailmancupin ensimmäinen osakilpailu.

Lue lisää tapahtuman nettisivuilta www.auroraevent.fi

LIPUT

Tapahtumalipulla pääset Levi Summitin tiloihin kuuntelemaan puheita ja nauttimaan oheisohjelmasta. Lippu sisältää lounaan ja kahvin sekä meno-paluumatkan tapahtumaan Express-näköalahissillä. Tapahtumassa ei ole numeroituja tai plaseerattuja istumapaikkoja puheenvuorojen katsomoon tai lounaalle. Pääpuhuja Karen Nyberg esiintyy ulkolavalla, huomioi säänmukainen vaatetus. Sisätiloissa on narikkapalvelu.

Osta liput lippu.fi sivuilta

Illalliskortilla pääset nauttimaan kolmen ruokalajin illallisen ja keskustelemaan päivän kiinnostavasta annista muiden seminaarivieraiden seurassa. Illallisvieraat ohjataan pöytäpaikoille tilausten mukaan.

Katso illallismenu täältä


Tärkeää: Tapahtumalipun lounaalle voit ilmoittaa erikoisruokavaliosi vahvistusviestistä ja tapahtuman nettisivulta löytyvästä linkistä (tarvitset lippu.fi varausnumeron).
Illalliselle erikoisruokavaliot ilmoitetaan illalliskortin vahvistusviestistä löytyvästä linkistä. Ilmoitathan erikoisruokavaliosi 12.11.2021 mennessä.


MATKAA FESTARIJUNALLA AURORAAN!

Hyppää Auroran tunnelmaan jo lähtölaiturilta ja varaa Auroran festarijunapaketti!
Auroran keskustelut alkavat etkoilla jo junassa. Ravintolavaunuun kokoontuu Aurora-klubi, johon voivat liittyä kaikki festarijunalla Auroraan matkustavat. Klubi aloittaa noin klo 19 ravintolavaunussa. Keskusteluissa mukana mm. Merja Ylä-Anttila, Emilia Kullas ja Paulina Ahokas. Tyyli on vapaa ja innostunut.

VR:n palvelut huolehtivat, että matka taittuu mukavasti omassa makuuhytissä. Levillä majoitut yhteen alueen perinteisimmistä hotelleista, Lapland Hotels Sirkantähteen, jossa käveilyetäisyydellä kylän palvelut.
Voit valita joko yhden tai kahden yön hotellimajoituspaketin.

Aikataulu menomatka:
Yöjuna Helsinki - Kolarin rautatieasema 18.11.21 klo 18:14 - 08:44 (saapuminen 19.11)
Bussikuljetus Leville - saapuminen n. 11.00

Aikataulu paluumatka:
Yöjuna Kolari - Helsinki 20.11 klo 19:42 - 10.45 (saapuminen 21.11)
tai
Yöjuna Kolari - Helsinki 21.11 klo 19:42 - 10.45 (saapuminen 22.11)

Hinta sisältää:
2 hlö makuuhytti junassa
Meno-paluu aamiainen hyttiin toimitettuna ja menomatkalla junassa ruokaisa salaatti
Meno-paluu bussikuljetus Kolarin rautatieasema - Levi
Majoitus Lapland Hotel Sirkantähdessä, sis. aamupala
Liput kahdelle Aurora tulevaisuustapahtumaan

Halutessanne mahdollista ostaa lippu myös World Cup Levi kisoihin, lisämaksu +30 eur/lippu

Hinta 3 yötä 2 hlö: 690€ sis alv.
Hinta 4 yötä 2hlö: 820€ sis alv.

Varaa pakettisi täältä

Kysymykset paketista ja muista lisäpalveluista laura.pulkkinen@visitlevi.fi

Varaa majoitus Leviltä