Aurora - tulevaisuustapahtuma tunturissa

19.11.2021 - 19.11.2021

Pohjoiseen ja Leville saapuva uusi tapahtuma Aurora kokoaa kiinnostavia puhujia pohtimaan tulevaisuuden isoja kysymyksiä. Ensimmäinen Aurora järjestetään Levillä 19. marraskuuta ja teemana on sukupuolten tasa-arvo.

Aurora koostuu keskusteluista ja kohtaamisista, ja huipentuu pääpuhujan puheenvuoroon tunturissa, ulkona avoimen taivaan alla Levin Eturinteen päällä. Aurora on yhteistyöhanke, jossa Yleisradio vastaa sisällöstä ja Visit Levi tapahtuman järjestämisestä. Ensimmäisen vuoden pääpuhuja on NASAn astronautti Karen Nyberg.

Karen Nybergin lisäksi tapahtuman vahvistettuja puhujia ovat muun muassa Sophia the Robot, teknologiayhtiö TietoEVRYn johtaja Satu Kiiskinen, tekoälytutkimuksen eritysiasiantuntija Anna-Mari Rusanen, jalkapallovalmentaja Marianne Miettinen ja toimittaja Zahra Karimy. Samana viikonloppuna lasketaan Levillä alppihiihdon naisten pujottelun maailmancupin ensimmäinen osakilpailu.

Lue lisää tapahtuman nettisivuilta www.auroraevent.fi

Liput

Tapahtumalipulla pääset Levi Summitin tiloihin kuuntelemaan puheita ja nauttimaan oheisohjelmasta. Lippu sisältää lounaan ja kahvin sekä meno-paluumatkan tapahtumaan Express-näköalahissillä. Tapahtumassa ei ole numeroituja tai plaseerattuja istumapaikkoja puheenvuorojen katsomoon tai lounaalle. Pääpuhuja Karen Nyberg esiintyy ulkolavalla, huomioi säänmukainen vaatetus. Sisätiloissa on narikkapalvelu.

Illalliskortilla pääset nauttimaan kolmen ruokalajin illallisen ja keskustelemaan päivän kiinnostavasta annista muiden seminaarivieraiden seurassa. Illallisvieraat ohjataan pöytäpaikoille tilausten mukaan.

Katso illallismenu täältä


Tärkeää: Tapahtumalipun lounaalle voit ilmoittaa erikoisruokavaliosi vahvistusviestistä ja tapahtuman nettisivulta löytyvästä linkistä (tarvitset lippu.fi varausnumeron).
Illalliselle erikoisruokavaliot ilmoitetaan illalliskortin vahvistusviestistä löytyvästä linkistä. Ilmoitathan erikoisruokavaliosi 12.11.2021 mennessä.

Varaa majoitus Leviltä