BAR ALAKERRASSA DJ BJÖRNSON & DISCOSHREDDERS
IMG 3595

BAR ALAKERRASSA DJ BJÖRNSON & DISCOSHREDDERS

22.-23.3.2024 | Culture and entertainment, Music

Bar Alakerran viikonlopun musiikista vastaa Dj Björnson ja Discoshredders. Sisäänkäynti Lift Nightclubista eli pääsisäänkäynnistä, ovet aukeaa kello 20:00.

Perjantaina 22.3. Dj Björnson
25 vuoden dj:n ura on vienyt musiikin monitaiturin kotiseuduiltaan Pohjoisesta aina Himalajan vuorille ja Keski-Amerikan syville viidakoille etsimään kosmista ääntä. Hän matkaa syvältä digitaalisesta dubmusiikista postpunkiin ja elektroon, fonkiin ja breakbeat genren alatyyleihin pää pilvissä ja mieli, keho ja sielu ratsastaen kosmisen aallon harjalla.

Lauantaina 23.3. Discoshredders
Discoshredders duon lauantai-illan setti pohjautuu groove-musiikkityyliin. Sveitsiläinen Dj ManaGary inspiroituu urbaanista rytmistä, jonka tarkoituksena on tuntea grooven valoisuus korvien kautta kehossa ja sielussa. Dj Gordon tuo mukanaan jytiseviä biittejä ja syviä, kuumuudesta tipahtelevia rytmejä. Autenttista musiikkia tanssilattian sieluille, jotka saavat ääniaallot leimahtamaan aamunkoittoon asti!

Bar Alakerrassa ja Lift Nightclubissa bileet jatkuu kello 04:00 asti. Ikäraja on K20. Muut kyselyt voi laittaa Instagramin kautta @alakertakartelli tai meilitse info@alakertaoy.fi