Château Carsin x King Crab House
Carsin x king crab

Château Carsin x King Crab House

Carsin & Friendsin oma viinikissa Jasu Sohlberg vierailee meillä King Crab Housessa perjantai-iltana 22. maaliskuuta

22.3.2024 | Well-being, Culture and entertainment

Château Carsin on pieni viinitila Bordeaux’ssa. Tila on ollut suomalaisessa omistuksessa jo yli 30 vuotta ja tilaa pyörittävät isä ja tytär Juha ja Nea Berglund nykyään yhdessä. Château Carsinilla viljellään noin 18 hehtaaria viinitarhoja ja kaikki tarhat ovat luomuviljeltyjä vuodesta 2016 alkaen. Vuodesta 2022 lähtien kaikki viinit ovat myös virallisesti luomusertifioituja. Viinit valmistetaan käsityönä ja luonnolla on suuri paikka viinintekijäperheen sydämessään; he eivät käytä synteettisiä hyönteisten torjunta-aineita ja vaalivat luonnon biodiversiteettiä. Kellarissa työskentely on simppeliä; he minimoivat manipulaatiot ja viininvalmistuksessa käytetään terästankkeja ja vanhoja tammitynnyreitä. Viinit heijastelevat niiden alkuperää ja maistuvat viiniltä itseltään. Parhaimmillaan ne ovat tarjottuna hyvän ruoan ja ystävien seurassa.

Carsin & Friends on käsintehtyjen viinien maahantuoja, joka tuo ravintola-asiakkailleen omat viinit Château Carsinilta, sekä muita autenttisia viinejä ystävien viinitiloilta. Jasu toimii Carsin & Friendsin myyntikissana. Intohimo gastronomiaa kohtaan virtaa Jasun suonissa. Olipa kyse sitten kahvista, oluesta, ruoasta tai viinistä, Jasun nälkä ei tyrehdy koskaan. Hän tuli osaksi Carsinin tiimiä vuonna 2015 liityttyään sadonkorjuuporukkaan.

Rakastan viiniä ja ruokaa, ja olen luonteeltani sosiaalinen ihminen. Haluan jakaa laadukkaiden viinien ilosanomaa eteenpäin.” sanoo Jasu.

Tänä iltana kaikki heidän viinit listaltamme ovat myynnissä laseittain ja Jasu on paikalla kertomassa viineistä ja viinitilasta lisää. Viinit voi tilata erikseen, tai nauttia suositusmenun viinipaketissa. Tervetuloa ihastumaan!

Viinit:
Arlaux Les Amis de Carsin 1er Cru, Champagne
Sauvignon Gris, Bordeaux
Rosé de Carsin, Bordeaux
Nectar de Carsin

Pöytävaraukset täältä.