World Cup Levi
World Cup Levi
Maailman parasta alppihiihtoa Levillä!

World Cup Levi

World Cup Levi 2023

Maailman parhaat alppihiihtäjät saapuvat jälleen Lappiin marraskuussa, kun naisten pujottelun maailmancup avataan Levillä 10.-12.11.2023.

Tule sinäkin mukaan kokemaan tapahtuma paikan päällä!

Suomen ja Levin vahva asema alppihiihdon maailmancupin alkukauden tukijalkana saa taas jatkoa marraskuussa 2023. Alppitähtiä on tulossa Leville harjoittelemaan heti lokakuun 6. päivä, kun Levin Eturinteille tehty Glacier-jäätikkö avataan käyttöön. Jäätikkö helpottaa ja samalla parantaa alppihiihtäjien alkukauden harjoittelumahdollisuuksia. Glacier-rinteeseen säilötään lunta toistasataatuhatta kuutiota ja Levi Black-rinteeseen säilötään noin 40 000 kuutiota lunta.

Tapahtumaviikonlopun koko ohjelma julkaistaan syksyllä. Liput ovat myynnissä osoitteessa lippu.fi.


Maailmancupin VIP-vieraana pääset seuraamaan kisaa aitiopaikalta ja nautit tasokkaista oheistapahtumista ja palveluista yhdessä muiden alppihenkisten vieraiden kanssa koko kisaviikonlopun ajan.

VIP-vieraille on tarjolla kaksi erilaista VIP-pakettia kisa-alueelle; RACE VIP ja TOKKA VIP. Molempiin VIP-paketteihin kuluu pääsy kisa-alueen VIP-telttaan ja pääkatsomoon koko viikonlopun ajan. VIP-alueella vieraille tarjolla runsas buffetlounas ruokajuomineen. TOKKA VIP-pakettiin kuuluu lisäksi illallinen ruokajuomineen lauantaina 11.11. Hullu Poro Areenalla ja pääsylippu lauantai-illan keikalle Hullu Poro Areenalle.

TOKKA VIP

Tokka VIP sisältää pääsyn kisa-alueen VIP-tilaan ja grand stand -katsomoon lauantaina ja sunnuntaina. Maailmancupin avajaisohjelman perjantaina 10.11., illallisen ruokajuomineen lauantaina 11.11. Hullu Poro Areenalla sisältäen pääsylipun illan keikalle.
Pakettiin kuuluu lisäksi: Kuljetukset kisa-alueelle, lounas ja ruokajuomat kisan VIP alueella, VIP emännän palvelut ja kisalahja.

Hinta: 540 € (sis alv 24%) + lippu.fi palvelumaksu

Katso tarkempi VIP-paketin sisältö www.worldcuplevi.com

RACE VIP

Race VIP sisältää pääsyn kisa-alueen VIP-tilaan ja grand stand -katsomoon lauantaina ja sunnuntaina, sekä maailmancupin avajaisohjelma perjantaina 10.11. Pakettiin kuuluu lisäksi: Kuljetukset kisa-alueelle, lounas ja ruokajuomat kisan VIP alueella, VIP emännän palvelut ja kisalahja.

Hinta per paketti: 340€ (sis alv 24%) + lippu.fi palvelumaksu

Katso tarkempi VIP-paketin sisältö www.worldcuplevi.com

PARTTIO-PASSI

Parttio-passi sisältää pääsyn kisa-alueelle ja pääkatsomoon molempina kisapäivinä, maailman cupin avajaisohjelman perjantaina 10.11. sekä virallisen kisapipon by Superyellow.

Hinta: 75€ (sis. alv 10% ja lippu.fi palvelumaksu)

World Cup Levi


Hullu Poro Areenalla viikonloppuna huippuesiintyjät antamassa tahtia kisahuumalle:
PE 10.11. Reino Nordin
Ennakkolippu: 22 € + eteispalvelumaksu 3 € + Tiketin palvelumaksu
Lippu ovelta: 27 € + eteispalvelumaksu 3 €
Esiintyminen noin klo 23:30

Reino Nordin

LA 11.11. Pete Parkkonen
Ennakkolippu: 22 € + eteispalvelumaksu 3 € + Tiketin palvelumaksu
Lippu ovelta: 27 € + eteispalvelumaksu 3 €
Esiintyminen noin klo 23:30

Pete Parkkonen

Hullu Poro Areenan perjantain ja lauantai-illan World Cup bileiden lämppärinä on Gone swingin’

Gone swingin’ on Oulun konservatorion ammattiopiskelijoiden bändi, joka on keikkaillut jo 2 vuotta erilaisissa tilaisuuksissa. Ohjelmistosta löytyy niin jazzmusiikkia kuin myös menevää pop/bilemusiikkia.

''Leville olemme koostaneet hienon kokonaisuuden 90-luvun hittejä. Ohjelmistosta löytyy mm Britney Spears, Kaija Koo, Neon 2, Spice girls ja monia muita. Tämä ei voi kuin mennä jalan alle!''

Perjantai 10.11. Hullu Poro Areena

Gone Swingin Show time: 21:30 > noin 60 min

Illan esiintyjä Reino Nordin noin klo 23:30

Lauantai 11.11. Hullu Poro Areena

Gone Swingin  Show time: klo 20:30 > noin 60 min

Illan esiintyjä Pete Parkkonen show time noin klo 23:30

gone swingin