Levin juhannus
Tulistelu juhannus

Levin juhannus

Levin juhannusta vietetään aidosti yöttömässä yössä; järven rannalla ja tunturissa.

24.-26.6.2022 | Culture and entertainment

Levin juhannuksessa nautitaan yöttömän yön elämyksistä tunturissa, rannalla ja vaikka lauttaristeilyllä. Tervetuloa viettämään ikimuistoinen juhannus keskiyön auringon alla!


Saunabaarin juhannus

Juhannusaattona 24.6. Immeljärven rannassa sijaitseva Saunabaari on avoinna klo 12.00 - 01.00. Tarjolla on rosvopaistia klo 18 alkaen hintaan 20€/hlö ja rannassa viime vuoden tavoin juhannusvalkeat. Immeljärven rannan asukkailla on lisäksi useampia kokkoja, jotka näkyvät Kätkänrannassa.

Juhannuksen musiikista vastaa paikallinen Tepe's Flood. Sisäänpääsymaksu 5€/hlö.

rantaloma levillä
Rinteessä lasketaan ja pyöräillään juhannuksena!

Levi Bike Parkin ensimmäiset reitit avataan pyöräilijöille juhannuksena! Juhannusaattona 24.6. Gondoli2000-hissi kuljettaa asiakkaat huipulle nauttimaan yöttömän yön tunnelmasta ja maisemista aina klo 24.00 saakka ja Palovartijan antimistakin voi nauttia aina klo 11.00 aamupäivästä klo 24.00 asti.

Juhannuksena Levillä myös lasketaan keskiyön auringon alla Midnight Sun Rail Jamien merkeissä, kun Gondoli2000-hissin lähettyville rakentuu jo toista vuotta peräkkäin kesäparkki. Levi Midnight Sun Rail Jam tarjoaa laskukansalle rentoa meininkiä ja reililaskemista, pienimuotoista kisailua unohtamatta 24.6. alkaen.

pyöräilijä tunturissa

Lauttaristeily - Kinos Safaris

Juhannusaattona tarjoamme kaksi risteilyä ja Juhannuspäivänä yhden risteilyn. Iltapäivällä normaalisti lettukahvein, ja illalla buffet-pöydästä tarjolla erilaisia suolaisia naposteltavia jälkiruoan ja kahvin kera. Pieni lauttasaunammekin lämpiää, ja risteilyjen aikana voit virkistäytyä pulahtamalla järveen!

Illan risteilyllä pääset virittäytymään juhannustunnelmaan kokkoja katsellen, Levitunturia ihaillen ja laineiden liplatusta kuunnellen, kun lauttamme seilaa Sirkka- ja Levijärveä pitkin. Kesäisen illan kruunaa makoisat buffetnaposteltavat, joita tarjoilemme risteilyn aikana. Sauna lämpiää, tottakai!
Omien juomien nauttiminen sallittua.

Risteily klo 14.00 ja klo 17.00. Hinta 26€/aik, 18€/ alle 12v. Myynnissä makkaraa, kahvia ja lettuja!
Iltaristeily klo 19.30. Hinta 41€/aik, 33€/lapsi alle 12v. (sis buffetruokailun)

JUHANNUSAATON LAUTTARISTEILYT OVAT TÄYNNÄ!

Juhannuspäivänä lautta risteilee klo 14.00, sekä klo 17.00 Hinta 26€/aik, 18€/ alle 12v. Myynnissä myös makkaraa, kahvia ja lettuja!

Kinos_Safaris_lauttaristeily
Grilliherkkuja Ravintola Panoramassa

Levitunturin rinteellä, Levin kylän yllä sijaitseva Ravintola Panorama hemmottelee juhannusvieraita sesongin grilliherkuilla 25.6. Runsas buffet on katettu klo 17.00 - 21.00 ja sisältää salaattipöydän antimet, erilaisia grilliherkkuja sekä jälkiruokaa. Pöytävaraukset täältä.

Juhannusratsastus tunturiin

Lapin Saagan islanninhevostalli järjestää juhannuksena yöttömän yön ratsastusretkiä perjantaina 24.6. ja lauantaina 25.6. klo 21.00. Retkelle voi osallistua myös ilman aiempaa ratsastuskokemusta, joten myös aloittelijat voivat osallistua tälle ratsastusretkelle. Varaa paikkasi retkelle täältä ja nauti keskiyön auringosta ja upeista tunturimaisemista hevosen selässä!

Saunomaan Ounasjokivarteen

Tonttulan hirsinen rantasauna lämpenee myös juhannusaattona klo 13.00 - 15.00! Saunan lauteille mahtuu jopa 15 saunojaa ja suuri puukiuas antaa mukavan lempeät löylyt. Virkistäydy löylyjen lomassa saunan alatörmällä virtaavassa Ounasjoessa. Ota oma pyyhe ja uimapuku mukaan!

Polar Light Tours POP-UP Ravintola

Pop-Up ravintola avataan juhannuksena 25.6. Tarjolla on mm. paikallisista raaka-aineista valmistettuja hampurilaisia ja piirakoita. Ravintolan päivän menu vaihtelee kesäkauden aikana. Ravintola auki klo 12-18 osoitteessa Muoniontie 955, puh. 0404139248. Soitathan oppaallemme kun tulet paikalle.

Kesäelämyksiä jokaiselle

Leviltä löytyy kesäisiä elämyksiä jokaiseen makuun. Halusitpa sitten retkeillä tuntureilla, meloa joella, ratsastaa tai vaikkapa suppailla järvellä tunturimaisemissa, löydät varmasti sinulle sopivia aktiviteetteja. Juhannusta voi viettää myös rennosti rannalla loikoillen tai saunan lauteilla löylyistä nauttien. Löydä oma kesäaktiviteettisi ja vietä ikimuistoinen juhannus Levillä!

Hero background