Levin juhannus
Tulistelu juhannus

Levin juhannus

Levin juhannusta vietetään aidosti yöttömässä yössä; järven rannalla ja tunturissa.

23.-25.6.2023 | Culture and entertainment, Slope events, Sports, Families

Levin juhannuksessa nautitaan yöttömän yön elämyksistä tunturissa, rannalla ja vaikka lauttaristeilyllä. Tervetuloa viettämään ikimuistoinen juhannus keskiyön auringon alla!


Saunabaarin juhannus

Juhannusaattona 23.6. Immeljärven rannassa sijaitseva Saunabaari on avoinna klo 12.00 - 01.00. Tarjolla on rosvopaistia klo 18 alkaen hintaan 20€/hlö ja rannassa viime vuoden tavoin juhannusvalkeat. Immeljärven rannan asukkailla on lisäksi useampia kokkoja, jotka näkyvät Kätkänrannassa.

Juhannuksen musiikista vastaa Dj Kirsi. Sisäänpääsymaksu 5€/hlö.

rantaloma levillä
RINTEESSÄ LASKETAAN JA PYÖRÄILLÄÄN JUHANNUKSENA!

Levi Bike Parkin ensimmäiset reitit sekä Activity Parkin muut kesäaktiviteetit avataan 22.6.! Juhannusaattona 23.6. Gondoli2000-hissi kuljettaa asiakkaat huipulle nauttimaan yöttömän yön tunnelmasta ja maisemista aina klo 21.00 saakka ja Palovartijan antimistakin voi nauttia aina klo 11.00 aamupäivästä klo 21.00 asti. Huomioithan, kuitenkin että Bike Parkin vuokraamo sulkeutuu klo 18.00 (klo 18-21 bike parkin reiteillä saa ajaa omalla vastuulla).

Juhannusaattona klo 18.00 Levin huipulla nostetaan myös lippu salkoon juhannuksen kunniaksi. Tervetuloa seuraamaan!

pyöräilijä tunturissa

Juhannukseksi Leville nousee laskijoiden iloksi kesäparkki G.1-rinteen alaosaan. Luvassa on jälleen rentoa meininkiä reilejä haikaten sekä pienimuotoista kisailua. Zenja Potapov järjestää yhdessä Levi South Parkin kanssa rennot sessarit ja viikonlopulle rakentuu myös Levi Ski Clubin taitorata. Kisoissa tyylittelijöiden ja laskemassa käyneiden kesken arvotaan mm. tuotepalkintoja, lippuja kesän aktviteetteihin sekä kausikortti Levin rinteille talvelle 2023-2024. 

Kuva: Harri Lindfors

Ohjelma:

Pe 23.6.

  • 10.00 - 21.00 Vapaata laskemista kesäparkissa

La 24.6.

  • 10.00 - 18.00 Vapaata laskemista kesäparkissa

  • 12.00 - 14.00 Taitorata kesäparkissa

  • 15.00 - 17.00 Midsummer Jam with Zenja

Lauttaristeily - Kinos Safaris

Juhannusaattona tarjoamme kaksi risteilyä. Juhannusaaton risteilyillä buffet-pöydästä tarjolla erilaisia suolaisia naposteltavia jälkiruoan ja kahvin kera. Pieni lauttasaunammekin lämpiää, ja risteilyjen aikana voit virkistäytyä pulahtamalla järveen!

Illan risteilyllä pääset virittäytymään juhannustunnelmaan kokkoja katsellen, Levitunturia ihaillen ja laineiden liplatusta kuunnellen, kun lauttamme seilaa Sirkka- ja Levijärveä pitkin. Kesäisen illan kruunaa makoisat buffetnaposteltavat, joita tarjoilemme risteilyn aikana. Sauna lämpiää, tottakai!
Omien juomien nauttiminen sallittua.

Lauttaristeilyt Juhannusaattona klo 16.00 ja klo 19.00.
Hinta 59€/aik, 35€/lapsi alle 12v. (sis. buffetruokailun)

Juhannuspäivän lauttaristeily klo 14.00
Hinta 29€/aik, 21€/lapsi alle 12v. Risteilyllä mahdollisuus ostaa makkaraa, mehua sekä lettuja. Voit tuoda myös omat evääsi.


Kinos_Safaris_lauttaristeily
Grilliherkkuja Ravintola Panoramassa

Levitunturin rinteellä, Levin kylän yllä sijaitseva Ravintola Panorama hemmottelee juhannusvieraita sesongin grilliherkuilla 24.6. Runsas buffet on katettu klo 17.00 - 21.00 ja sisältää salaattipöydän antimet, erilaisia grilliherkkuja sekä jälkiruokaa. Pöytävaraukset täältä.

Juhannusratsastus tunturiin

Lapin Saagan islanninhevostalli järjestää juhannuksena yöttömän yön ratsastusretkiä perjantaina 23.6. ja lauantaina 24.6. Retkelle voi osallistua myös ilman aiempaa ratsastuskokemusta, joten myös aloittelijat voivat osallistua tälle ratsastusretkelle. Varaa paikkasi retkelle täältä ja nauti keskiyön auringosta ja upeista tunturimaisemista hevosen selässä!

Saunomaan Ounasjokivarteen

Tonttulan hirsinen rantasauna lämpenee myös juhannusaattona klo 13.00 - 15.00! Saunan lauteille mahtuu jopa 15 saunojaa ja suuri puukiuas antaa mukavan lempeät löylyt. Virkistäydy löylyjen lomassa saunan alatörmällä virtaavassa Ounasjoessa. Ota oma pyyhe ja uimapuku mukaan!

Polar Light Tours POP-UP Ravintola

Pop-Up ravintola avataan juhannuksena 25.6. Tarjolla on mm. paikallisista raaka-aineista valmistettuja hampurilaisia ja piirakoita. Ravintolan päivän menu vaihtelee kesäkauden aikana. Ravintola auki klo 12-18 osoitteessa Muoniontie 955, puh. 0404139248. Soitathan oppaallemme kun tulet paikalle.

Kesäelämyksiä jokaiselle

Leviltä löytyy kesäisiä elämyksiä jokaiseen makuun. Halusitpa sitten retkeillä tuntureilla, meloa joella, ratsastaa tai vaikkapa suppailla järvellä tunturimaisemissa, löydät varmasti sinulle sopivia aktiviteetteja. Juhannusta voi viettää myös rennosti rannalla loikoillen tai saunan lauteilla löylyistä nauttien. Löydä oma kesäaktiviteettisi ja vietä ikimuistoinen juhannus Levillä!

Hero background