Levin juhannus
Tulistelu juhannus

Levin juhannus

Levin juhannusta vietetään aidosti yöttömässä yössä; järven rannalla ja tunturissa.

23.-25.6.2023 | Culture and entertainment, Slope events, Sports, Families

Levin juhannuksessa nautitaan yöttömän yön elämyksistä tunturissa, rannalla ja vaikka lauttaristeilyllä. Tervetuloa viettämään ikimuistoinen juhannus keskiyön auringon alla!


Juhannuskokko ja lipun nosto

Juhannusaattona Levitunturin huipulla, Gondoli2000-hissin yläaseman vieressä, sytytetään perinteinen juhannuskokko, joka luo ainutlaatuisen tunnelman ja houkuttelee ihmisiä yhteen juhlimaan perheen ja ystävien kanssa.

Ohjelma alkaa klo 18.00:
Lipunnosto ja avaussanat - LC Kittilä-Levi Ry
Puhe lipulle - Maakuntaneuvos Kimmo Kajaste
Yhteislaulu: Lippulaulu (Yrjö Kilpinen) - Dir.Cant. Ulla Keränen. Laulun sanat täältä.
Juhannuskokon sytytys - Levi Ski Resort

HUOM! Tällä hetkellä ukonilma on tehnyt tuhoja Gondoli2000-hissille, eikä hissi toistaiseksi pyöri. Lipunnostoa ja kokkoa seuraamaan pääsee ajamalla Tunturitietä huipulla olevalle maston parkkipaikalle, tästä matka jatkuu jalkaisin huipulle. Palovartija palvelee juhannuksen viettäjiä tunturin huipulla juhannusaattona 23.6. klo 16-21 ja uudelleen jälleen Gondoli2000-hissin avautuessa.

Järjestäjät: Lions Club Kittilä-Levi Ry ja Levi Ski Resort

Saunabaarin juhannus

Juhannusaattona 23.6. Immeljärven rannassa sijaitseva Saunabaari on avoinna klo 12.00 - 01.00. Tarjolla on rosvopaistia klo 18 alkaen hintaan 20€/hlö ja rannassa viime vuoden tavoin juhannusvalkeat. Immeljärven rannan asukkailla on lisäksi useampia kokkoja, jotka näkyvät Kätkänrannassa.

Juhannuksen musiikista vastaa Dj Kirsi. Sisäänpääsymaksu 5€/hlö.

rantaloma levillä
RINTEESSÄ LASKETAAN JA PYÖRÄILLÄÄN JUHANNUKSENA!

Levi Bike Parkin ensimmäiset reitit sekä Activity Parkin muut kesäaktiviteetit avataan 22.6.!

pyöräilijä tunturissa

Juhannukseksi Leville nousee laskijoiden iloksi kesäparkki G.1-rinteen alaosaan. Luvassa on jälleen rentoa meininkiä reilejä haikaten sekä pienimuotoista kisailua. Zenja Potapov järjestää yhdessä Levi South Parkin kanssa rennot sessarit ja viikonlopulle rakentuu myös Levi Ski Clubin taitorata. Kisoissa tyylittelijöiden ja laskemassa käyneiden kesken arvotaan mm. tuotepalkintoja, lippuja kesän aktiviteetteihin sekä kausikortti Levin rinteille talvelle 2023-2024. 

Ohjelma:

Pe 23.6.

  • 10.00 - 21.00 Vapaata laskemista kesäparkissa

La 24.6.

  • 10.00 - 18.00 Vapaata laskemista kesäparkissa

  • 12.00 - 14.00 Taitorata kesäparkissa

  • 15.00 - 17.00 Midsummer Jam with Zenja

Kuva: Harri Lindfors
Lauttaristeily - Kinos Safaris

Juhannusaattona tarjoamme kaksi risteilyä. Juhannusaaton risteilyillä buffet-pöydästä tarjolla erilaisia suolaisia naposteltavia jälkiruoan ja kahvin kera. Pieni lauttasaunammekin lämpiää, ja risteilyjen aikana voit virkistäytyä pulahtamalla järveen!

Illan risteilyllä pääset virittäytymään juhannustunnelmaan kokkoja katsellen, Levitunturia ihaillen ja laineiden liplatusta kuunnellen, kun lauttamme seilaa Sirkka- ja Levijärveä pitkin. Kesäisen illan kruunaa makoisat buffetnaposteltavat, joita tarjoilemme risteilyn aikana. Sauna lämpiää, totta kai! Omien juomien nauttiminen sallittua.

Lauttaristeilyt Juhannusaattona klo 16.00 ja klo 19.00.
Hinta 59€/aik, 35€/lapsi alle 12v. (sis. buffetruokailun)

Juhannuspäivän lauttaristeily klo 14.00
Hinta 29€/aik, 21€/lapsi alle 12v. Risteilyllä mahdollisuus ostaa makkaraa, mehua sekä lettuja. Voit tuoda myös omat evääsi.

Kinos_Safaris_lauttaristeily
Grilliherkkuja Ravintola Panoramassa

Levitunturin rinteellä, Levin kylän yllä sijaitseva Ravintola Panorama hemmottelee juhannusvieraita sesongin grilliherkuilla 24.6. Runsas buffet on katettu klo 17.00 - 21.00 ja sisältää salaattipöydän antimet, erilaisia grilliherkkuja sekä jälkiruokaa. Pöytävaraukset täältä.

Juhannusratsastus tunturiin

Lapin Saagan islanninhevostalli järjestää juhannuksena yöttömän yön ratsastusretkiä perjantaina 23.6. ja lauantaina 24.6. Retkelle voi osallistua myös ilman aiempaa ratsastuskokemusta, joten myös aloittelijat voivat osallistua tälle ratsastusretkelle. Varaa paikkasi retkelle täältä ja nauti keskiyön auringosta ja upeista tunturimaisemista hevosen selässä!

Saunomaan Ounasjokivarteen

Tonttulan hirsinen rantasauna lämpenee myös juhannusaattona klo 13.00 - 15.00! Saunan lauteille mahtuu jopa 15 saunojaa ja suuri puukiuas antaa mukavan lempeät löylyt. Virkistäydy löylyjen lomassa saunan alatörmällä virtaavassa Ounasjoessa. Ota oma pyyhe ja uimapuku mukaan! Varaa saunapaikkasi tästä.

Sauna ja juhannuskelluntaa Immeljärvellä

Nauti Levin juhannuksesta 23.6. veden äärellä saunalautan hinatessa sinut juhannusjuhliin! Välillä pysähdymme saunomaan ja uimaan. Tuo oma kelluntarenkaasi tai muu apuväline ja tartu köyteen. Lautalla on A-oikeudet, joten sieltä mahdollisuus ostaa juomaa ja makkaraa.
Päätepysäkki Saunabaari, jossa niin ikään juhlitaan juhannusta. Voit varata paikkasi kelluntaan etukäteen täältä.

Polar Light Tours POP-UP Ravintola

Pop-Up ravintola avataan juhannuksena 24.6. Tarjolla on mm. paikallisista raaka-aineista valmistettuja hampurilaisia ja piirakoita. Ravintolan päivän menu vaihtelee kesäkauden aikana. Ravintola auki klo 12-18 osoitteessa Muoniontie 955, puh. 0404139248. Soitathan oppaallemme kun tulet paikalle.

Juhannustanssit Bar Alakerrassa

Bar Alakerta ja Lift Apres Ski tarjoavat menoa ja meininkiä juhannustanssien merkeissä lauantaina 24.6. Musiikista vastaa Tepe's Flood ja tanssit alkavat klo 19.00. Sään suosiessa tanssit järjestetään terassilla.

Kesäelämyksiä jokaiselle

Leviltä löytyy kesäisiä elämyksiä jokaiseen makuun. Halusitpa sitten retkeillä tuntureilla, meloa joella, ratsastaa tai vaikkapa suppailla järvellä tunturimaisemissa, löydät varmasti sinulle sopivia aktiviteetteja. Juhannusta voi viettää myös rennosti rannalla loikoillen tai saunan lauteilla löylyistä nauttien. Löydä oma kesäaktiviteettisi ja vietä ikimuistoinen juhannus Levillä!

Hero background