Lapland O Week
Lapland O Week logo punainen

Lapland O Week

Lapland O Week 2024: Unohtumaton suunnistuselämys Levin upeassa luonnossa

20.-25.7.2024 | Sports, Well-being

Tämä kokemusrikas suunnistusviikko tarjoaa jokaiselle oman tasoista haastetta ja suunnistettavaa. Ei tarvitse olla huippusuunnistaja - tapahtuma on avoin kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille. 

Lapland O Weekissa elämys on etusijalla. Tapahtumapaikoilla on hyvät palvelut ja mukavaa tekemistä kaikille osallistujille. Lapset ja lapsiperheet on myös huomioitu eikä suorituspaikoille tarvitse ajella autolla, kaikki on lähellä, kertoo Lapland O Weekin tapahtumajohtaja Antti Vainio.

Lapland O Week tarjoaa erityisen mahdollisuuden kokea suunnistus upeassa Lapin luonnossa sekä viettää mukavaa aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Levin kauniit maisemat ja hyvät palvelut luovat täydelliset puitteet unohtumattomalle suunnistus seikkailulle.

Lapin ainutlaatuinen luonto tekee suunnistamisesta elämyksen. Täällä pääset nauttimaan koskemattomasta metsästä ja upeista avotunturin maisemista. Etelän peltojen, kallioiden ja tiheän metsän sijaan tarjolla on helppokulkuisempaa maastoa ja tunturiavaruutta. Leviltä löytyy myös suunnistuksellisesti haastavampia reittejä kokeneemmille suunnistajille, kertoo Antti Vainio.

Lapland O Weekin formaatti on joustava ja monipuolinen. Jokainen osallistuja saa valita päivittäin itselleen sopivat radat 10 eri radan joukosta. Radat vaihtelevat taitotason ja matkan mukaan, päivittäin on tarjolla pitkiä ja lyhyempiä ratoja. Yhteensä jokaisena päivänä tarjolla on noin 50 rastia. Lisäksi tapahtumassa on kilpasarja "Erämaa valtiaat," johon osallistuu Suomen huippusuunnistajia, mukaan lukien maajoukkuesuunnistajia, kertoo Antti Vainio. 

 Lapland O Week on samaan aikaan Levi Bike & Outdoor Festin kanssa.

Tapahtumatiedot:

- Päivämäärä: 20.7.-25.7.2024 (suunnistuspäivät la, su, ma, ke, to)

- Sopii kaikenikäisille suunnistusharrastajille

- Ei vaadi ennakkoilmoittautumista, voit saapua paikalle ja aloittaa suunnistuksen heti

- Kilpasarjassa "Erämaan valtiaat", on mukana huippusuunnistajia

Lapland O Week kilpailija