Outdoor Safety With Helly Hansen
vaelluskuva helly

Outdoor Safety With Helly Hansen

Luonnossa liikkujan turvallisuus, käytännön vinkkejä luonnossa liikkujalle – Kurssin vetäjänä turvallisuusasiantuntija Oula-Matti "Ola" Peltonen

23.7.2024 | Well-being, Sports, Culture and entertainment

Luonnossa liikkujan turvallisuuskurssi keskittyy ennakointiin, varustautumiseen ja ensiaputaitoihin ja tarjoaa käytännön vinkkejä.

Ennakointiosiossa käsitellään riskien tunnistamista ja turvallisen reitin suunnittelua. Opit valitsemaan oikeat varusteet ja pakkaamaan ensiaputarvikkeet järkevästi. Kurssi antaa valmiudet toimia tehokkaasti hätätilanteissa ja parantaa turvallisuutta luonnossa liikkuessa.

Kurssin vetäjänä toimii Santasport Lapin Urheiluopiston Luonto- ja seikkailuliikunnan kouluttaja ja turvallisuusasiantuntija Oula-Matti Peltonen.

Kokoontuminen 23.7. tapahtuma-alueella Zero Pointilla klo 13.00

Kurssille voi osallistua kuka vaan luonnosta liikkumisesta kiinnostunut. Kurssille on vapaa pääsy, mutta täytäthän ilmoittautumislomakkeen jotta tiedämme kuinka montaa odottaa paikalle.
Ilmoittautuminen on auki aivan tapahtuman alkuun saakka!


We make professional grade gear to help people stay and feel alive.

From our home in Norway, Helly Hansen has been making professional grade gear to help people stay and feel alive for more than 140 years.