Street Kirppis
street kirppis

Street Kirppis

Tule tekemään löytöjä tai myymään tarpeettomat tavarasi Levin street kirppikselle!

16.9.2023 | Culture and entertainment, Well-being, Music, Families

LA 16.9. klo 12-16 Street Kirppis 

Lauantaina 16.9. klo 12 lähtien Marian kappelin kellotornin ympärystä muuttuu Lapin Portobello roadiksi kun suuren suosion saanut pihakirppistapahtuma Street Kirppis järjestetään jälleen! Tänä vuonna mukana myös STREET FOOD!

Tule myymään kaappien kätköt ja tekemään löytöjä kaikille avoimelle ILMAISELLE kirpparille. Tuo oma myyntipöytäsi, -vilttisi tai -kojusi, varaa vaihtorahaa mukaan ja eikun kaupantekoon. Kellotornin alueen paikat on varattu KIRPPUTORIMYYJILLE, ns. ammattilaiskojuja emme valitettavasti ota tänä vuonna mukaan.

Toivotamme myös esiintyjät, ruoanmyyjät, taiteilijat yms tervetulleeksi!

Myyntipaikkoja ei voi varata, mutta sopu tilaa antaa. Sateen sattuessa varaa suojaa mukaan. Kirppis kestää klo 16 asti tai niin kauan kun myyjiä riittää ja koska tämä on yhteishengellä rakenneltu toivomma, että kaikki siivoavat omat jälkensä niin saadaan uudelleenkin tämmönen järjestellä.

HUOM! Autoa ei voi ottaa kirpparipaikalle, edes lastaukseen, tätä varten voi käyttää läheisiä parkkipaikkoja/tien vartta. Autot saa parkkiin viereiselle Zero Pointin pysäköintialueelle.

Tervetuloa ostoksille!

Kirpputorin ohella saamme nauttia myös musiikista ja muusta ohjelmasta, stay tuned…