Taidetta ja Joogaa Särestössä 7.3.2024
taidetta ja joogaa 2

Taidetta ja Joogaa Särestössä 7.3.2024

Tervetuloa hellimään mieltä ja kehoa joogan ja Reidarin taiteen parissa!

7.3.2024 | Well-being, Culture and entertainment, Families, Sports

Joogaohjelmat toteutetaan museon aukioloajan ulkopuolella tiistai- ja torstai-iltaisin. Särestö on Reidar Särestöniemen (1925-1981), paikallisen kuuluisan taiteilijan ainutlaatuinen koti- ja taidemuseo Kittilän Kaukosessa. Särestö on metsäisen vaaran ja Ounasjoen luonnon ympäröimä rauhallinen ja upea käyntikohde täynnä taidetta, historiaa ja kulttuuria.

Ohjelmaan sisältyy kupponen teetä, tutustuminen Reidar Särestöniemen taiteeseen kelohonka-Galleriassa ja ohjattu n. 90 minuutin joogaharjoitus Reidarin Ateljeessa. Joogaharjoitus rauhoittaa kehoa, mieltä ja hermostoa ja keho pääsee avautumaan omaan tahtiinsa ja mieli hellittämään tähän hetkeen.

Joogan loppurentoutus; Torstain joogan ohjaa upea Nita Lahnalampi ja loppurentoutus tapahtuu rummuttaen – rumpu vie sinut syvälle rentoutumiseen ja omiin ajatuksiin. Tiistaisin ohjaajana toimii Essi Siitari ja loppurentoutus on väreilevä ja rauhoittava sointukylpy äänimaljoin.

Et tarvitse aikaisempaa joogakokemusta ohjelmaan osallistuaksesi, harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Joogatunnille tullaan mukavissa ja rennoissa vaatteissa ja harjoitus tehdään ilman sukkia, mutta villasukat kannattaa ottaa mukaan loppurentoutukseen. Mattoja riittää kymmenelle.

Ohjelman kokonaiskesto n. 2 tuntia, hinta 48€ / henkilö. Maksu paikan päällä.

Sitovat ilmoittautumiset edellispäivänä klo 18 mennessä:
info@sarestoniemenmuseo.fi ja 016 654 480
Ohjelman minimiosallistujamäärä on 4 henkeä.

Meillä käy myös Smartum.