Ylläs-Levi Hiihto
Ylläs-Levi Hero

Ylläs-Levi Hiihto

Koe ainutlaatuinen maastohiihtotapahtuma Ylläs-Levi huhtikuussa!

6.4.2024 | Sports

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen maastohiihtotapahtuma Ylläs-Levi 6. huhtikuuta 2024 Tunturi-Lapissa. Kilpailu hiihdetään vuonna 2024 perinteisellä tyylillä ja reitti kulkee läpi kauniiden tunturimaisemien Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa johdattaen osallistujat Ylläsjärven, Äkäslompolon, Kukastunturin ja Pyhäjärven kautta Leville.

70 kilometrin kisan reitti pitkine nousuineen palkitsee osallistujan myös maisemillaan. Helpompaa haastetta kaipaavat voivat osallistua lyhyempään ja suurimmat nousut ohittavaan 55 kilometrin hiihtoon Äkäslompolosta Leville.

Tunturi-Lappi tarjoaa täydelliset hiihto-olosuhteet läpi talvikauden ja erinomaiset puitteen hiihtokauden aurinkoiselle päätöstapahtumalle. Sekä Ylläs että Levi ovat helposti saavutettavissa niin lentokoneella, junalla kuin autollakin. Lämpimästi tervetuloa!

Majoitustarjoukset hiihtäjille:


Hotelli Hullu Poron POROBEST Talvitarjous!
Hullu Poron huoneet tarjoavat Sinulle tasokasta ja mukavaa majoitusta aivan Levin keskustassa, rinteiden ja latujen läheisyydessä.

2 HENGEN HUONE ajalle: 1.3.- 15.4.2024
Standard2, kylpyammeellinen huone - alk. 402 € / 3 yötä / kahden hengen huone

LUE LISÄÄ JA VARAA

Hotel Levi Panoramaan Ylläs-Levi hiihtotarjous Hotel Levi Panorama on nykyaikainen ja korkealuokkainen hotelli, josta avautuvat huikeat näköalat Levin matkailukylään

SUPERIORHUONE 175 € 1hh / 195 € 2hh /yö ajalle 5.-8.4.2024
Expresslippu sis. hintaan. Varattavissa 25.3. asti.

Ylläs-Levi logo gried