5 syytä antaa Visit Levin rakentaa täydellinen loma
dsc 2078 final
info

Olemme apunasi

5 hyvää syytä

Anna Visit Levin rakentaa täydellinen loma

Mitähän kaikkea Levillä tekisi? Jos haluat saada apua loman suunnitteluun, Visit Levin ammattilaiset auttavat. Visit Levin kautta voit varata lähes kaikki Levin majoitukset ja aktiviteetit, koko loman yhdellä yhteydenotolla.

Visit Levin myyntipäällikkö Katja Rauhala ja markkinointijohtaja Maija Palosaari tuntevat Levin kuin taskunsa. He ovat tottuneet järjestämään Levillä mitä tahansa matkailijat ovat keksineet pyytää tunturihäistä omiin kokkeihin ja monenlaisiin aktiivilomiin.

”Ainoa mitä emme ole voineet järjestää ovat helikopteri- ja kuumailmapallolennot keskitalvella. Silloin tuulet ja pimeys voivat olla esteenä. Muuten onnistuu melkein kaikki”, Maija Palosaari sanoo.

Rauhala ja Palosaari toivovat, että yhä useampi matkailija hoksaisi pyytää Visit Leviä järjestämään koko lomansa. He listasivat siihen viisi hyvää syytä.

1. Kaikki yhdellä yhteydenotolla

Visit Levillä on Levin kattavin palveluvalikoima. Sen kautta voi varata 750:ttä lomahuoneistoa ja kahdeksaa hotellia. Valikoimasta löytyvät myös 70 paikallisen ohjelmapalveluyrittäjän tuotteet. Näiden lukujen ulkopuolelle ei jää paljoakaan Levin tarjonnasta. 

”Asiakas säästää aikaa, kun hänen ei tarvitse olla yhteydessä moneen paikkaan. Saamme paljon palautetta, miten ihanaa on, kun kaikki hoituu”, Katja Rauhala sanoo.

Matkailija voi varata koko loman Levin nettisivuilta, mutta jos tarvitset henkilökohtaista apua (esimerkiksi kokoukset, erilaiset ryhmät, polttariporukat) voit meilata toiveesi myyntipalveluun: sales@visitlevi.fi. 

2. Paras paikallistuntemus

Kaikki Visit Levin työntekijät asuvat pysyvästi Levillä ja tuntevat alueen läpikotaisin.

”Ymmärrämme, kuinka paljon välimatkoihin menee aikaa, kauanko kestää ajaa esimerkiksi hiihtokoululta husky-koirien luo. Se helpottaa ohjelman suunnittelua”, Katja Rauhala sanoo.

Paikallistuntemuksesta on apua silloinkin, kun Levillä naimisiin menevät pariskunnat toivovat apua häiden järjestämisessä. Virkailijat osaavat vastata erikoisimpiinkin toiveisiin, koska he tuntevat alueen ihmiset ja jokaisen palveluntarjoajan.

”Me teemme ihania hääpaketteja. Nyt syksyllä vihittiin paljon pareja tunturin laella, ja kerran rakensimme lumialttarinkin tunturiin”, Maija Palosaari kertoo.

Hääjuhlia saatetaan viettää esimerkiksi Lapin herkkujen äärellä kotaillallisella, koiravaljakkosafarilla tai lumihotellissa. Ikimuistoisia paikkoja hääyölle löytyy lukuisia, kuten erilaisia lasikattoisia erikoismajoituskohteita.

3. Räätälöity ohjelma joka kukkarolle

Katja Rauhala ja Maija Palosaari syttyvät siitä, että pystyvät räätälöimään lomia kaikille seurueille ja tarpeille. Myyntitiimi hoksauttaa asiakkaita huomaamaan, mitä kaikkea on mahdollista tehdä.

”Meillä on erikoisiakin tuotteita, joita moni ei tule edes ajatelleeksi. Hyvinvoinnin ympärille on rakennettu paljon vaihtoehtoja, esimerkiksi ratsastus-joogaa, rumpurentoutusta ja erämiestaitojen testaamista Hukkajärvellä”, Palosaari kertoo.

Hän muistuttaa, että Visit Levi rakentaa lomia kaikille budjeteille. 

”Joka lompakolle löytyy lomia, kun valitsee sopivan sesongin. Jouluna ja uutena vuotena on korkeammat hinnat, lokakuussa ja tammikuussa pääsee edullisemmin. Aktiviteetitkin voivat olla hyvin eri hintaisia: toinen laskettelee omilla suksilla, toinen taas saattaa vuokrata sekä superior-välineet että oman opettajan.”

4. Mahdollisuus maailmanluokan luksukseen

Levi on monelle ulkomaiselle high-end-matkaajalle luksuslomakohde, ja Visit Levi on tottunut järjestämään lomakokonaisuuksia, joita miljonäärit valitsevat Bora Boran sijaan.  

”Asiakkaat voivat tulla tänne yksityiskoneella, heille on järjestetty 4–5 päivän loma korkeatasoisella huvilalla, jossa heillä on oma kokki ja ulkoporeallas. Oma host kulkee mukana koko loman ajan ja vie erilaisiin elämyksiin”, Maija Palosaari antaa esimerkin.

Luksuslomailijat haluavat yleensä kokea poro-, husky- ja moottorikelkkasafarit, saunaelämykset ja revontuliretket kuten muutkin, mutta he kokevat ne privaatisti ilman muita matkaajia. Usein näihin lomiin yhdistetään myös taide-elämyksiä. Tämä kaikki on suomalaisillekin luksusloman kaipaajille mahdollista Visit Levin kautta.

5. Tuotot käytetään Levin yrittäjien hyväksi

Visit Levi on Levin alueorganisaatio, kylän sykkivä sydän, joka hoitaa koko Levin alueen markkinoinnin. Siihen kuuluu myös Levin keskusvaraamo ja matkailuneuvonta sekä tytäryhtiö Lapland Productions, joka järjestää Levillä erilaisia tapahtumia.  

”Kaikki Visit Levin kautta syntyvä liiketoiminta hyödyntää Levin yrittäjiä laajasti ja käytetään alueen markkinointiin”, Maija Palosaari muistuttaa.

”Raha kierrätetään aina koko Levin alueen hyväksi.”

Omistatko lomahuoneistomajoitusta Levillä? Laita mökkisi tuottamaan.