Levillä koetaan unohtumattomia elämyksiä ympäri vuoden
lsr landscape

Elämysten Levi

Elämyksiä, maittavaa ruokaa ja aina jotain uutta!

Esittelemme teille alueen palveluita ja yrityksiä, jotta voisit löytää lomallesi kivaa tekemistä, ja voit ehkä oppia jotain uutta Levistä ja alueen aktiviteeteista.

Mukana on niin ravintoloita, saunoja kuin vauhdikkaita elämyksiäkin! Tutustu tarkemmin alueen palveluihin ja Visit Levin vinkkeihin!

kelkkailu maaliskuu

Levi Pro Shop-moottorikelkkavuokraamo

Aina on hyvä sää kelkkailla!

Levi Pro Shopilta kelkanvuokraus on helppoa! Pihaan on helppo saapua ja parkkitilaa riittää, ja paikalle pääsee vaikka ski bussillakin. Vuokraaja voi ottaa myös kelkkailuvarusteet, housuista, takista ja kengistä kypärään ja kypärämyssyyn sekä hanskoihin.

Vuokraamon työntekijät varmistavat, että kelkkailijalla on perustiedot hallussa ja opastavat tarvittaessa kelkan käyttöön. Kelkat myös kuvataan ennen ja jälkeen vuokrauksen.

Levi Pro Shopin pihasta pääsee suoraan Levin upeille ja hyvin hoidetuille kelkkareiteille, eikun menoksi siis!

vohvelit riihi latukahvila

Riihen vohvelikahvila

Immelkartanon Riihi-vohvelikahvila Immeljärven ulkoilureittien varrella. Riihi on helposti saavutettava ja lämminhenkinen kahvila, jossa voit nauttia vohvelit tai lounaskeittoa ulkoiluhetken lomassa. Paikalle on helppo saapua Immeljärven hiihtolatua tai talvikävely- tai pyöräilyreittiä pitkin, ja pihaan pääsee myös autolla.

Tarjolla makeita ja suolaisia vohveleita sekä lounaskeitto päivittäin klo 11-17.

Visit Levin vinkki: Kaksi vohvelia riitti hyvin kahdelle jaettavaksi, ottakaa suolainen ja makea niin saatte maistettua kahta eri makua!

kinos kelkkailu

Kinos Safaris - moottorikelkkasafari

Oppaan kanssa kelkkasafarille! Kinos Safaris löytyy aivan Levin keskustan tuntumasta, eli sinne on helppo kävellä tai saapua autolla.

Ennen safarille lähtöä katsotaan varusteet kuntoon; tarjolla lämmin vaatekerta päästä varpaisiin. Kun varusteet ovat kunnossa, käy opas läpi turvallisuusohjeet ja opastaa kelkalla ajamiseen. Safarille voi siis turvallisin mielin lähteä ensikertalainenkin!

Sitten hypätään kelkan selkään ja lähdetään oppaan johdolla ihailemaan kauniita talvimaisemia. Matkan aikana tehdään pari pysähdystä, jotta saadaan ikuistettua loman vauhdikkaimmat kuvat. Myös kuskia on mahdollista vaihtaa, jotta kaikki ajokortin omaavat pääsevät halutessaan ajamaan. Pidempi tauko vietetään kodalla, jossa tehdään tulet, nautitaan kupponen kuumaa ja tarinoidaan yhdessä. Kelkkasafari on todellinen seikkailu vauhtia kaipaaville!