faces of Levi 1 - Hannu Mäkitalo
hannu mäkitalo

faces of Levi 1 - Hannu Mäkitalo

Levillä kohtaat toinen toistaan värikkäämpiä henkilöitä, joita yhdistää rakkaus kotitunturiin ja vilpitön ilo kohdata matkailijat.

Tunturi kipinöi leviläisten sisimmässä niin kirkkaasti, että he ovat päättäneet jäädä. Moni on tullut alunperin yhdeksi kaudeksi, joka onkin venynyt jo useammaksi. Monet ovatkin perustaneet kokovuotisen kodin Leville, ja rakentaneet elämänsä tunturiympäristöön. Toiset ovat kasvaneet paikkakunnalla ja viettäneet koko elämänsä kotiseudulla, joka yhä edelleen saa aikaan onnen läikähdyksiä rinnassa. 

Elämä Levillä on lähellä luontoa ja ihmisiä. Työ tarkoittaa usein yrittäjyyttä ja tarjolla on myös erikoisempia työtehtäviä. Levin ainutlaatuiset puitteet antavat kaikelle työlle erityisen sävyn.

Hannu Mäkitalo, rinnepäällikkö, Levi Ski Resort

“Vanhemmat ovat täältä Sirkan kylältä ja Kittilässä olen kasvanut. Työelämäni olen tehnyt saapi sanoa Levi Ski Resortissa. Olen nähnyt Levin kehityksen melkein nollasta siihen, mitä se nyt on.
Mie tykkään täällä tunturissa käyä ja kattella. Tunturikivikot ja maaruska harmajan kivikon rinnalla ovat mykistäviä. Olen katsonut niitä sen 40 vuotta ja edelleen ne ovat niin kauniit.”