Ilo irti jokaisesta päivästä
Levi moottorikelkka tunturimaisema

Ilo irti jokaisesta päivästä

Levin viikko-ohjelmasta löydät retkiä ja aktiviteetteja viikon jokaiselle päivälle vuoden ympäri.

Poimintoja Visit Levin ohjelmatarjonnasta

Talvi: Taivaan alla moottorikelkoilla

Sinun ei tarvitse valita moottorikelkkailun ja revontulien bongauksen välillä, voit tehdä molemmat samalla kertaa! Kuvittele mielessäsi: ensin ajatte lumi pöllyten ja moottorit suristen erämaahan. Kun pysäytätte kelkat, ympärillä on vain hiljaisuus, tähdet – ja revontulet. 

Kevät: 2 tunnin issikkavaellus

Islanninhevoset pärjäävät hyvin Lapin karussa ja kumpuilevassa maastossa. Hyppää selkään ja lähde ihastelemaan keväistä Lapin luontoa: solisevia tunturipuroja, hiljalleen puhkeavia kukkia ja puidenlehtien silmuja. Issikkaretket sopivat myös vasta-alkajille! 

Kesä: Keskiyön sup-lautailu

Jos kaipaat lepoa hälinästä, on keskiyön sup-lautailu lyömätön elämys Levin yöttömässä yössä. Keskiyön sup-lautailu on turvallinen keino rauhoittaa mieli järvimaisemassa, upean luonnon keskellä. Visit Levin tarjonnasta löydät myös keskiyön melonta- tai vaellusretkiä.

Syksy: Retki Särestömuseoon

Mikä sopisi paremmin syksyyn kuin vierailu Reidar Särestöniemen taidemuseossa? Särestöniemen tauluissa hehkuvat Lapin sesonkien eri sävyt. Pääset ihailemaan niitä Kittilän murthella puhuvan oppaan johdolla. 

Lisää artikkeleita