Levi Resort App - Moderni sovellus Levin vierailijoille
lsr app

Levi Resort App - Moderni sovellus Levin vierailijoille

Levin hiihtokeskus on ottanut käyttöönsä kokonaan uudentyyppisen Levi Resort mobiilisovelluksen, joka nostaa hiihtokeskuksen asiakaskokemuksen aivan uudelle tasolle. Sovellus on ainutlaatuinen sekä käytettävyydeltään, että sisällöltään. Sovelluksen on suunnitellut hiihtokeskuksen teknologiapartneri HiQ.

Levi Resort sovellus tuo asiakkaiden selailtavaksi reaaliaikaisen informaatiopaketin onnistuneen rinnepäivän takaamiseksi. Levitunturi on laaja rinnealue, josta löytyy yhteensä 27 hissiä sekä 43 erilaista rinnettä oheispalveluineen.

- Olemme todella innoissamme päästessämme lanseeraamaan ainutlaatuisen mobiiliratkaisun, jossa kuluttajat saavat käyttöönsä reaaliaikaista informaatiota useista eri lähteistä integraatioiden avulla. Globaalillakin tasolla Levi Resort on ensimmäinen rinneinfraan kytkeytyvä sovellus maailmassa, mikä tuo tulevaisuudessa mukanaan ison määrän erilaisia kehitysmahdollisuuksia, kommentoi HiQ:n toimitusjohtaja Jukka Rautio.

3D-KARTTA HELPOTTAA SUUNNISTAMAAN TUNTURISSA

Sovelluksen ainutlaatuinen 3D-kartta paikannuksineen kattaa koko Levitunturin sekä sen lähiympäristön. Sovelluksen käyttäjäkokemus tarjoaa myös reaaliaikaisen informaation rinteistä ja hisseistä. Sovelluksen avulla voit katsella myös livekameroiden kautta tunturin tilannetta sekä seurata tunturin sääilmoituksia.

Levi Resort sovellus tarjoa myös rinneravintoloiden sekä muiden palveluiden esittelyt, sijainnit ja aukioloajat sekä Levin rinteiden ja suurimpien majoitusalueiden välillä liikennöivien skibussien reitit, aikataulut sekä reaaliaikaiset sijainnit.

Rinne-ensiapu napin painalluksen takana

Turvallisuus on yksi Levin hiihtokeskuksen tärkeistä arvoista. Sovelluksen kautta käyttäjä löytää myös rinne-ensiavun ja ski patrollien puhelinnumeron napin painalluksen takaa.

OSTA ETÄNÄ, NAUTI LIVENÄ

Sovelluksella voi ostaa ennakkoon hissiliput, hiihtokoulun palveluita, vuokraamon tuotteita sekä bussiliput. Sovellukseen on liitetty myös ostojen keskittämiseen kannustava uusi kanta-asiakasohjelma. Legendaarisen maailmancupin näyttämön, Levi Black rinteen mukaan nimetyllä mobiilikortilla asiakkaat keräävät hiihtokeskuksen palveluista etupisteitä, joista saa suoraa taloudellista lisäarvoa, sekä ajankohtaisia etukuponkeja hiihtokeskuksen eri palveluihin.

ÄLYKÄS TUNTURI

Levi Resort sovellus on yksi merkittävä kokonaisuus puolitoista vuotta sitten käynnistetyssä ”Älykäs tunturi” projektissamme. Projektin tavoitteena on tarjota asiakkaillemme helposti saataville kaikki tunturin tiedot ja palvelut parhaan mahdollisen lasketteluelämyksen takaamiseksi Levitunturissa. Informaatiota tulee aina hisseistä, TechnoAlpin lumetuskalustosta sekä niiden sääasemista, liikkuviin busseihin saakka.

- Levi Resort -sovelluksen ainutlaatuisuuden taustalla on hiihtokeskuksen palveluiden ja tunturissa olevan teknologian ja siitä saatavan datan integroiminen yhteen käyttäen hyödyksi HiQ:n Frends integraatioalustaa. Sovelluksen tarjoama kattava informaatio yhdistettynä kanta-asiakasohjelmaan tarjoaa kokonaisuuden, jollaista ei hiihtokeskusmaailmassa ole vielä nähty. Olemme todella innoissamme ja uskomme asiakkaiden ottavan tämän omakseen, Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen kertoo.