Levin joulu
Kuva: SHKY / Harri Lindfors

Osta hissiliput verkosta

Joulu

Joulun taikaa Levillä

Kuva: SHKY / Harri Lindfors

Osta hissiliput verkosta

Joulu

Joulun taikaa Levillä

Levin joulu

Joulun vilinää ja vilskettä, vai rauhaa ja hiljaisuutta oman perheen kesken? Levin joulussa voit saada molemmat! Vietä valkoinen joulu Levillä aidon talven tunnelmasta, Lapin kauniista maisemista ja aktiviteeteista nauttien.

Levin joulu ja uusivuosi ovat vilinää vilskettä, helinää helskettä, sekä nautinnollista rauhaa henkeäsalpaavan kauniissa ja valkoisissa tunturimaisemassa. Valitse rauhallinen ilta takkatulen ääressä tai hyppää mukaan joulun rientoihin!

Joulun ohjelmaan kuuluvat Levin Joulutori, Joulurauhan julistus, joulun opastetut retket, tapahtumat, laskettelu, maastohiihto ja paljon muuta! Jouluviikon aikana ruokakaupat sekä lahjatavaraliikkeet ja ravintolat pitävät ovensa auki, lisäksi jouluaattona ja joulupäivänä pääsee herkuttelemaan joululounailla ja -illallisilla useissa Levin ja sen lähialueiden ravintoloissa.

Leviltä löydät myös monenlaisia majoitusvaihtoehtoja; varaa juuri sinulle sopiva majoitus joko soittamalla Visit Levin myyntipalveluun tai voit etsiä verkosta itseäsi miellyttävimmän vaihtoehdon.

Joulun retket ja tapahtumat

Levillä järjestetään erilaisia aktiviteetteja ja retkiä läpi joulun. Lähtisitkö tapaamaan joulupukkia, lumikenkäilemään, rekiretkelle läpi lumisen metsän vai haluatko tutustua lähemmin rekikoirien elämään ja hypätä mukaan koiravaljakkosafarille? Minkä tahansa näistä valitsekin, löydät sen Leviltä.

Myös rinteet ja ladut ovat jouluna huippukunnossa, joten joulua voi viettää aktiivisissa merkeissä talviurheilun parissa. Osta hissiliput ennakkoon ja välty turhalta jonottamiselta loman aikana. Tarkista myös rinteiden ja hissien joulun aukioloajat.

Jouluateria

Joulun ateriat

Levillä jouluun kuuluu hyvä ja maukas ruoka. Joulupöydistä Levillä pääseekin nauttimaan useassa eri ravintolassa, tai jos haluatte mieluummin viettää rennon joulun oman mökin rauhassa ilman huolta ruoan laittamisesta, on sekin mahdollista. Ravintoloiden joulun menut ja mökkeihin toimitettavat ateriat löydät kätevästi alta joulun 2024 taas lähestyessä. 

Levin joulutori

Levin Joulutori sijaitsee Levin keskustassa, Eturinteen alla Zero Pointin (Hissitie 8) vieressä. Torilla on myynnissä käsitöitä, paikallisia herkkuja ja muuta pientä mukavaa niin itselle kuin pukinkonttiinkin. Joulutori on avoinna marraskuun puolelta päivittäin klo 10.00 - 18.00 (joulun pyhinä poikkeusaukiolot). Kovalla pakkasella tori on suljettu. Tarkemmat aukioloajat päivittyvät joulun 2024 myötä.

joulutori
Vuoden 2024 tapahtumat ja aikataulut tarkentuvat joulun taas lähestyessä.

Loma Levillä on vain parin klikkauksen päässä!