Liv ja Levi Bike Fest luovat yhdessä iloista pyöräilytapahtumaa naisille
LIV

Liv ja Levi Bike Fest luovat yhdessä iloista pyöräilytapahtumaa naisille

Tervetuloa pyöräilyn maailmaan, jossa naisenergia, yhteisö ja intohimo kukoistavat! Lapin suurimman pyöräilytapahtuman, Levi Bike Festin, sydän sykkii yhdessä Livin kanssa. Liv on rohkea edelläkävijä, maailman ensimmäinen pyöräilybrändi, joka omistautuu täysin naisille. Täällä naiset ovat eturintamassa, luomassa unohtumatonta pyöräilykokemusta.

Livin inspiroiva lähestymistapa pyöräilyyn vahvistaa yhteisöllisyyttä, kehittää taitoja ja tarjoaa asiantuntevaa opastusta. Levi Bike Festin ohjelmassa on otettu huomioon aloittelevat pyöräharrastajat järjestämällä matalan kynnyksen hissipyöräilyvalmennuksia sekä pyörähuoltokurssi, jossa saa perusopit poluilla pärjäämiseen esimerkiksi rengasrikon sattuessa. Maastopyöräilyssä taipaleet saattavat olla hyvinkin pitkiä, jolloin esimerkiksi katkenneen ketjun korjaaminen voi osua kohdalle hetkellä jolloin huolto on kaukana. Liv kumppanuuden naisnäkökulmasta huolimatta mukaan mahtuu kuka tahansa pyöräilyyn hurahtanut. 

Liv on enemmän kuin pelkkä pyörämerkki – se on voima, joka kannustaa naisia rikkomaan rajoja ja unelmoimaan suuresti. Jokainen Liv-pyörä ja varuste on huolella suunniteltu naisten toimesta, joten jokainen yksityiskohta heijastaa syvää ymmärrystä naisharrastajien tarpeista ja toiveista. Tämä on pyöräilyä parhaimmillaan, kun suunnittelu ja intohimo yhdistyvät synnyttämään täydellisen tasapainon ajamisen nautinnosta ja suorituskyvystä.

- Olen tykännyt äärettömästi omasta sähkömaastopyörästäni, joka Intrigue X E + -malli. Minulla on itseasiassa tästä mallista Suomen ainoa hiilikuitumalli nyt ajossa. Livin pyörissä on huomioitu kaikki perusasiat sekä pienet yksityiskohdat juuri naisia varten, sen takia pyörät ovat niin hyviä ajaa, kertoo Liv-lähettiläs, autourheilija Emma Kimiläinen. 

Sähköpyörien suosio on noussut raketin lailla, sillä sähköavustus tekee monta asiaa helpommaksi. 

- Suosituin vuokrapyörä meillä on ehdottomasti sähkömaastopyörä. Moni hakee helppoutta ja että tunturiin pääsee myös polkien ylöspäin. Naiset ovat nykyään kiinnostuneempia pyöräilystä ja varsinkin sähköpyöristä. Liv-tyyppiset pyörät edistävät juuri tätä markkinaa. Meillä on laaja valikoima erityyppisiä pyöriä ja pystymme tarjoamaan juuri oikealaisen pyörän asiakkaan tarpeisiin, kertoo Tuomas Tähtinen Levi Ski Resortin vuokraamovastaava.

Emma Kimiläinen nauttii sähkömaastopyörän tarjoamasta vauhdista ja ketteryydestä.

- Ajan sähköpyörälläni myös välillä alamäkeä. Pyörä on ketterä ajaessani sähköavusteisesti ylös ja vauhdilla alas. Sähköpyörä mahdollistaa mulle kovemman vauhdin, sillä tykkään polkea super kovaa ja sykkeet ovat korkealla. Kun vauhti kasvaa ja asiat tulevat silmille nopeammin, se on tosi hyvää treeniä ammattiani varten. Kaipaan aina vauhdin hurmaa ja adrenaliinia, jatkaa Emma Kimiläinen. 

Jokainen polkaisu on mahdollisuus ylittää itsesi

Lappi on pyöräilijän paratiisi, joka antaa haastetta ja vauhdin hurmaa myös kokeneemmille pyöräilijöille. Levi on panostanut pyöräilyn kehittämiseen jo pitkään ja tänä kesänä Bike Parkin avataan jälleen uusi reitti. Alamäkipyöräily on loistava tapa harjoittaa pyörän hallintataitoja, joita tarvitaan myös tavallisilla maastopyöräreiteillä. Pyöräilylajien parissa kokee helposti onnistumisen tunteita, oli kyse sitten teknisestä juurakkopätkästä suoriutumisesta tai tiukan alamäkimutkan hallitusta käännöksestä.

Liv pyrkii innostamaan enemmän naisia pyöräilyn pariin, kilpailuihin ja päätöksentekoon. He tekevät yhteistyötä naisten kanssa kaikilla pyöräilyn tasoilla ja lajeissa ympäri maailmaa, jotta pyörät ja pyöräurheilu voivat kehittyä entistä paremmiksi. Livin tutkimusten mukaan suurin osa naisista kokee olonsa mukavammaksi ja tehokkaammaksi pyörällä, joka on suunniteltu nimenomaan heille. Livin pyörissä otetaan huomioon naisten anatomia ja fysiologia.

- Ajan maastopyöräenduron SM-sarjaa ebike-luokassa ja menopelinä minulla on Intrigue X E + -malli. Se on kooltaan ja geometrialtaan ketterämpi kuin aikaisemmat pyöräni. Livin pyörissä on otettu erittäin hyvin huomioon esimerkiksi ajajan pituus sekä myös käsien pituudet. Livillä on myös mahtava yhteisöllinen fiilis, johon kaikki on tervetulleita, kertoo rovaniemeläinen Salla Päkkilä.

Salla sekä Jasmin Kansikas ovat yhdessä luoneet MTB-kollektiivin, Powered by LIV Cycling, joka toimii maastopyöräilyn parissa. 

- Me halutaan luoda hyvää fiilistä kisoihin ja meidän kanssa voi tulla treenaamaan, kysymään vinkkejä sekä pitämään hauskaa. Haluamme innostaa lisää naisia ja tyttöjä ajamaan sekä kisaamaan, kertoo Jasmin Kansikas.

Hämeenkyrössä asuva Jasmin on pyöräilyn niin sanottu all-rounderi, sillä hän polkee lähes joka lajia. Käytössään hänellä on Livin Pique Advanced ja Intrugue. Pyöräilyn salaisuus piilee Jasminin mukaan loputtomassa kehittymismahdollisuudessa.

- Tykkään ajaa sekä ylä- että alamäkeä ja laittaa itseni koville. Olen kilpailuhenkinen, mutta voittaminen ei ole kaikki kaikessa, itsensä ylittäminen on tärkeintä. Aloitin pyöräilyn ja kisaamisen kymmenvuotiaana ja silloin osallistuin heti maantiekilpailuun, kertoo hämeenkyröläinen Jasmin.

Levi Bike Festissä Jasmin ja Salla vetävät kaksi hissipyöräilyvalmennusta, johon kaikki lajista innostuneet voivat tulla hiomaan ajoasentoa ja tekniikkaa taitotasosta riippumatta. 

Levi Bike Fest ja Liv yhdessä luovat ainutlaatuisen pyöräily-yhteisön, joka kutsuu sinut mukaan nauttimaan mahtavasta naisenergiasta.

LIV