Levin kesä – Nähtävyydet ja aktiviteetit | Levi
levi-adventure-park-11

Perheen kanssa Levin kesässä

Ystäväperheille lomaluksusta ja helppoutta Levin kesässä

Matkustaminen ystävien tai ystäväperheen kanssa on palkitsevaa ja voit luoda mukavia muistoja, jotka kestävät ikuisesti. Jokainen kokee Levin aktiviteetit tai uskomattoman luonnon omalla ainutlaatuisella tavallaan ja mikä ihanempaa, kuin jakaa kokemukset vaikka yhteisillä illallisilla. Kesän majoitushinnat ovat edullisia, esimerkiksi Utsuvaaran upeissa maisemissa 4 makuuhuoneen korkeatasoinen kelohuvila 10 henkilölle viikoksi on vain 900€.

Levi tarjoaa lomaluksusta perheille sekä isommille matkaseurueille jaLevin kesässä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Jokaiselle löytyy mukavaatekemistä sekä omaa aikaa. Sillä välin, kun osa aikuisista on esimerkiksi golfaamassa tai pyöräilemässä, toiset ovat lasten kanssa puuhailemassa hauskan aktiviteetin parissa tai vaikka paijaamassa suloisia rekikoiria.

Eri ikäiseille lapsille on paljon hauskaa tekemistä, kuten esimerkiksi elämykset Activity Parkissa Gondoli 2000-hissin luona takaavat hauskoja päiviä kaikenikäisille. Activity Parkissa sijaitsee Seikkailupuisto, liikennepuisto, peliareena pallopeleihin. Tämän lisäksi Levin Activity Parkista löydät nyt myös trampoliinipuiston, pumptrack-radan sekä skeittiparkin, minigolf-radan ja tenniskentän. Moni Activity Parkin toiminnoista ovat ilmaisia.

Koko perheen ikimuistoinen kesäkelkkakokemus löytyy Eturinteiltä. Levitunturin frisbeegolfväylät ovat vapaasti käytössä ympäri vuorokauden ja B1-väylä sopii hyvin perheille. Express- ja Gondoli2000-näköalahissit kuljettavat kesällä upeisiin Levin maisemiin. Hissit sopivat myös lastenrattaiden tai pyörätuolin kanssa liikkuville, ja alle 6-vuotiaat matkustavat hisseissä veloituksetta aikuisen seurassa.

Leviltä löytyy kaksi ihanaa uimarantaa, ja Kittilän kirkonkylältä kunnan virallinen ranta, jossa pääset uimaan ja nauttimaan Ounasjoen viileästä virrasta. Ja erilaiset vesileikit Levillä ovat eksoottinen kokemus! Suppailusoutu- tai melontaretki tunturimaisemissa saa sielun kipinöimään!

Seikkailujen jakaminen ystävien kanssa tarkoittaa kaksinkertaista iloa!

Levi- ja Kätkätunturin ympärillä kulkee eripituisia reittejä, joilla pääset nauttimaan Lapin maisemista ja metsäpoluista. Levi Bike Park aukeaa juhannuksena ja kaikki reitit avataan heinäkuun aikana. Löydät varmasti itsellesi sopivan reitin, sillä valikoimaa löytyy helpoista haastavaankin harrastamiseen upeiden maisemien värittämänä. Mikä parasta, voit vuokrata allesi sopivan menopelin, halusit sitten sähkö-, maasto- tai täysverisen alamäkipyörän.

Suomen pohjoisin 18-väyläinen golfkenttä sijaitsee luonnonkauniilla alueella Levitunturin ja Ounasjoen välimaastossa. Kentällä sijaitseva Taalojärvi tuo mukanaan lisähaastetta pelaamiseen ja näyttävyyttä kenttämiljööseen. Yli 93 hehtaarin maa-alue takaa, että kenttä on pelaajille vaihteleva ja mielenkiintoinen.

Elämä on tarkoitettu suurille seikkailuille ja läheisille ystäville

Perheen ja ystävien kanssa kesällä Leville matkustaminen on kohtuuhintaista, sillä kesän hinnat ovat erittäin huokeita, varsinkin kun kustannuksia on jakamassa useampi henkilö. Leviltä löytyy eri kokoisia huoneistoja ja mökkejä, joista varmasti löytyy sopiva kohde seurueenne tarpeisiin.  Kohteet sijaitsevat sekä Levin kylällä että tunturin kupeessa, mistä on helppo lähteä nauttimaan kesän aktiviteeteistä sekä yöttömästä yöstä.