Levillä koetaan unohtumattomia elämyksiä ympäri vuoden
Nainen lumikenkäily kevät

Kevään parhaat hetket koetaan nyt!

Parasta Levin kevättalvessa

Kevättalveen tiivistyy yhteen koko talven parhaat hetket, ja se onkin ulkonaliikkujan kulta-aikaa. Valon määrä kasvaa nopeasti keväällä ja tämä tarkoittaa pitkiä päiviä. Kukonlaulun aikaan on jo valoisaa ja ilta pimenee vasta iltauutisten jälkeen. Sinun ei tarvitse kiirehtiä ulos, jos haluat olla liikkeellä päivänvalon aikaan. Sinulla on koko päivä aikaa nauttia omista puuhistasi ja rytmittää tekemistäsi oman tuntemuksen mukaan.

keväthanget

Suksilla liikkujalle Levin koko upea ja pitkä latuverkosto on keväällä kokonaisuudessaan
auki, kaikki rinteet ja hissit ovat käytössä ja mikä parasta, kaikki tämä lämmittävän auringon alla. Kevättalvella hyvät aurinkolasit ja tarpeeksi vahva aurinkorasva ovat eittämättä hyvä yhdistelmä sillä aurinko paistaa kirkkaasti, ja lumi heijastaa valoa erittäin hyvin.

Hanget ovat paksuimmillaan maalis-huhtikuun vaihteessa ja hankikanto mahdollistaa helpon liikkumisen paksunkin lumihangen päällä. Tunturissa voidaan hiihtää vielä toukokuussakin.

Lämpötilan nousu kevättalvella saa eläimet liikkumaan. Oravat ja jänikset juoksevat puustoalueilla etsien ruokaa sekä sopivaa kosijaehdokasta ja linnun laulu säestää omaa retkeäsi. Tykkäät sitten istuskella yhdessä paikassa pidemmän ajan tai liikkua omaan tahtiin jalan, lumikengillä, suksilla tai vaikka pyörällä, olet luonnossa yhtä Lapin eläinten kanssa niiden puuhaillessa omiaan.

hiihtokoulu

Nauti omasta retkestä kiirehtimättä. On mukavampaa viettää päivää ulkosalla auringon paisteessa, kuin istua sisällä. Oletko koskaan käynyt esimerkiksi pilkillä? Narraa kaloja vaikka Levin Immeljärvellä, jossa koukkuun voi tarttua vaikkapa kirjolohi. Järven jäällä kevätauringon alla istuessasi elät täysin hetkessä - ethän myöskään unohda hyviä eväitä! Majapaikkaan saapuessasi saatat tuoda mukanasi kalasaaliit iltapalaksi.

Levin kaikki palvelut ovat keväällä käytössäsi. Halusitpa sitten syödä ravintolassa, tai tehdä omat ruoat majapaikassasi, löydät tarvitsemasi Levin kylältä.