Levillä ei tylsää hetkeä koeta. Mikä ikinä saakaan sielusi kipinöimään, Leviltä sen löydät! Aktiviteeteista ei tule pulaa ja kaikenikäisten vieraiden viihtyvyys on taattu.
levi2018 h2a8309 april web
Levillä ei tylsää hetkeä koeta. Mikä ikinä saakaan sielusi kipinöimään, Leviltä sen löydät! Aktiviteeteista ei tule pulaa ja kaikenikäisten vieraiden viihtyvyys on taattu.

Talviloman parasta aikaa Levillä

Laskettelu ja hiihto ovat ehkä Levin talven tunnetuimmat aktiviteetit, ja niihin täällä onkin erittäin mahtavat puitteet, mutta olisitko tiennyt että Levillä pääset myös husky- tai poroajelulle tai tunnelmalliselle retkelle hevosreellä ja tutustumaan näiden söpöläisten elämään tilavierailulla?
Ajelut ja rekiretket vaihtelevat pituudeltaan, ja voitkin valita juuri sinulle sopivan retken, joko päivänvalossa tai illanhämyssä revontulia tiiraillen. Rekiretket ja tilavierailut sopivat myös perheen pienimmille. 

Rekiretkien lisäksi alueen hevosilla pääsee luontoon myös ratsain. Kuvittele mielessäsi luminen metsä, pikku pakkanen ja hiljaisuus jonka riikkoo vain pehmeät äänet kun hevoset kävelevät pienillä poluilla metsän rauhassa oppaan kertoessa alueen luonnosta ja hevosten elämästä täällä Lapissa. Ratsastusretkille voivat lähteä mukaan myös täysin aloittelijat, sillä hevoset ovat rauhallisia ja hyvin koulutettuja. 

Lumikenkäilyretket antavat uutta energiaa kun metsän hiljaisuuden ympäröimänä rauhoitut katselemaan lumista maisemaa pakkasen kipristellessä poskissa. Retken kruunaa kuppi kuumaa ja lämmittely tulen äärellä kodalla. Lumikenkäilystä voi lähteä nauttimaan myös ilta-aikaan otsalamppujen valossa, ja hyvällä tuurilla tuolloin voi nähä revontuletkin tanssimassa taivaalla. Perinteisillä lumikengillä, tai liukulumikengillä liikkuessa ei paksukaan lumipeite ole ongelmaksi, ja voit halutessasi kulkea myös omia polkujasi. 


Vauhtia ja actionia janoaville kelkkasafarit tai jääkarting radalla omasta porukasta hurjapäisimmän selvittäminen ovat oivia vaihtoehtoja lomapäivän viettoon. Kelkkasafarilla voi suunnistaa vaikka porotilalle, tai tutustumaan vaikkapa Levin Luvattumaan lumilinnan upeisiin lumihotellihuoneisiin ja jääveistoksiin. 

Hieno lisäys Levin aktiviteettitarjontaan on marraskuussa avattu Arcandian elämyspuisto. Puisto on rakennettu Lapissa kuvattavaksi suunnitellun elokuvan lavasterakenteisiin. Fantasiaelokuva jäi Levillä kuvaamatta, ja nyt puisto on saanut uuden käyttötarkoituksen. Puiston valo- ja savuefektit sekä musiikkimaailma saavat kävijänsä tuntemaan, kuin olisivat juuri kävelleet sisään eeppiseen fantasia/seikkailu/toiminta -elokuvaan. Puiston aktiviteetit palvelevat etenkin toimintaa kaipaavia mutta myös niitä, jotka tahtovat vain ihastella aluetta näkö- ja makuaistein. Puistossa pääsee pelaamaan jousi- tai laserammuntapelejä ja hulvattoman hauskaa  Knocker -pallopeliä, jossa suuret, läpinäkyvät, ilmatäytteiset pallot puetaan päälle kuin valjaat ja käsillä tartutaan kahvoista.

Lapsille tekemistä tarjoaa Lastenmaan ja Leevilandian hauskat viikko-ohjelmat, ja laskettelun pariin on myös helppo alkaa opetella Leevilandian ja Lastenmaan helpoissa rinteissä. 

Hiihtokoulussa järjestetään läpi talven teematreenejä eri hiihtolajien osalta, ja ryhmä- tai yksityistunteja voi varata viikon jokaiselle päivälle, eri teemoille tai lajeille. 

Aktiivisen päivän kruunaa rentoutuminen saunan lämmössä, ja rohkeimmat pulahtavat avantoon saunomisen lomassa. Saunan ja avannon jälkeen olo on taatusti kuin uudestisyntynyt. Levillä löytyy myös yleisiä saunavuoroja joissa avantoon on mahdollista päästä virkistäytymään. Saunavuorot maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin. 

Rentoutumiseen ja rauhoittumiseen löytyy saunan lisäksi muitakin vaihtoehtoja! Oletko koskaan ajatellut miten mukavaa ja rentottavaa voisi olla vaikka jooga huskykoirien kanssa? Levillä onnistuu tämäkin! Rauhoittavaa joogaa ja venyttelyä iloisten karvakavereiden kanssa, voiko tästä enää Levin loma parantua?


Tervetuloa viettämään unohtumaton talviloma!

Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta vierailtamme! Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa. Tutustu Levin korona-infoon tästä.