Tunne Levi – Vapauden huipulla
Feel Levi vapaus pyörä

Tunne Levi – Vapauden huipulla

Päivä on täynnä toteuttamista odottavia unelmia. Äärettömän taivaan alla on loputtomasti tilaa ja aikaa. 

Tunturit vapauttavat unelmoimaan

Tunturin päältä katse kantaa kauas. Sinirinta, Lapin satakieli visertää laulunsa tunturikoivun korkeimmassa haarassa ja nousee sitten siivilleen sinipunainen rinta pörhöllään. Sen musta siluetti välkkyy taivaansineä vasten. Päästä varpaisiin pyyhkäisee painottomuuden tunne. 

Mielen täyttää ihmetys: Tässä hetkessä mikään ei ole mahdotonta. 

Pitkään uinunut kaipaus vapauteen nousee pintaan. Pohjoisessa siihen on turvallista vastata. 

Pohjoinen merkitsee lupausta 

Illan kirkkaudessa on lupaus keväästä. Anna olemuksesi pehmetä. Ihon väri kirkastuu, jäykkyys vähenee, ryhti kohoaa. Katse avautuu. Vanhat painolastit, kiire, arjen vaatimukset – ne ovat vaienneet.  

Feel Levi vapaus ratsastus

Pohjoinen on kaukana, melkein maailman laidalla. Matka sinne on lupaus uudesta alusta. Se on lupaus antaa tilaa orastaville ajatuksille ja ottaa askel mukavuusalueen ulkopuolelle. Tai vain kuunnella omaa sisintä. 

Feel levi vapaus melonta

Liike vaatii läsnäoloa. Aistit terävöityvät. Veden leikki, utuisina siintävät tunturit, karhea kaarna kämmentä vasten. Jokaisen yksityiskohdan täydellisyys saa vapauden kohisemaan suonissa yhdessä hapen kanssa. 

Uskalla ylittää itsesi 

Seikkailu odottaa oman mukavuusalueen ulkopuolella. Jokainen askel kohti tuntematonta muuttaa käsitystä itsestäsi. Vapaudut turhista peloista. 

Tunne Levi freedom-2

Jälkeenpäin koko elämä maistuu kiihkeämmältä ja raikkaammalta. Jalat ovat hyytelöä mutta mieli poukkoilee villiä riemua. Tekee mieli huutaa kaikille. Jotain ratkaisevaa on tekeillä, jotain mullistavaa tapahtuu juuri nyt. 

Feel Levi vapaus

Lähde kävelemään ilman määränpäätä. Anna intuition johdattaa jalkoja. Minne menetkin, olet vapaa jäämään tai lähtemään. Hetken kaikki on tässä. 

Luonto vapauttaa läsnäoloon 

Pohjoinen on tunnetila, joka seuraa sinua kaikkialle. Se ei vaadi, ei muistuta velvollisuuksista, ei hoputa. Ajatusten taustamelu hiljenee. 

Feel Levi vapaus seikkailu

Karusta mielenmaisemasta versoo rauha, jollaista et ole koskaan kokenut. Olet vapaa olemaan läsnä.