World cup Levi viettää 20-vuotista juhlavuotta
world cup

World cup Levi viettää 20-vuotista juhlavuotta

Levi Blackissa pujottelukauden avaavat maailman parhaat pujottelijat.

Pujottelukauden avaustapahtumaan kokoontuu jälleen maailman parhaat pujottelijat niin miesten kuin naisten sarjoissa. Kansainvälisen hiihtoliiton (FIS) julkaistun alustavan kilpailukalenterin mukaan, miesten maailmancupin pujottelun ensimmäinen osakilpailu palaa Leville neljän vuoden tauon jälkeen. Asia vahvistetaan toukokuun alussa pidettävässä FIS:n ja lajiliittojen välisessä kokouksessa 8.5.2024. Alustavan tiedon mukaan maailman parasta alppihiihtoa nautitaan Levillä 16.-17.11.2024.

World Cup Levi, alppihiihdon maailmancupin pujottelukauden avaustapahtuma, iloitsee merkittävästä virstanpylväästään, sillä tapahtuma viettää tänä vuonna 20-vuotista juhlavuottaan.

Elämyksellinen World Cup Levi -tapahtuma säkenöi juhlavuotenaan entistä kirkkaammin: luvassa on hekumallista Lapin taikaa ja suurta urheilujuhlaa peräti kolmen päivän ajan marraskuun puolessa välissä. 20-juhlavuosi edustaa World Cup Levin pitkää ja menestyksekästä historiaa, joka on tehnyt siitä yhden maailman arvostetuimmista alppihiihtotapahtumista. Tämä vuosi ei ole poikkeus, sillä odotamme jälleen innokkaasti maailmanluokan urheilua ja käsinkosketeltavaa jännitystä, jotka tarjoavat unohtumattomia hetkiä niin urheilun ystäville kuin Levin lumoavissa maisemissa vieraileville katsojille.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme taas tarjota sekä naisten että miesten kärkilaskijoille maailmancupin osakilpailut Levin tunnetusti eriomaisissa olosuhteissa. Miesten kisan saaminen takaisin Suomeen ja Leville on koko lajiyhteisön yhteistyön voitto, jossa yhdistyvät Levin investoinnit olosuhteisiin, kokenut järjestelyorganisaatio ja hyvä keskusteluyhteys FIS:iin. Kisat tarjoavat Suomelle ja Leville ainutlaatuista matkailumarkkinointia ja lajiliitolle tapahtuma on paras mahdollinen areena edistää lajikulttuuriamme”, sanoo kisojen pääsihteeri Janne Leskinen.

Lumivarmuudestaan tunnettu World Cup Levi on lumen kierrättämisen ansiosta onnistunut tarjoamaan niin urheilijoille kuin yleisölle takuuvarmat olosuhteet. Tänä talvena Levitunturilla on nautittu ennätyspitkästä talvesta, kun ensilumi satoi jo lokakuussa ja yhä tälläkin hetkellä lunta riittää pitkälle toukokuuta, Leskinen jatkaa.

World Cup Levin 2024 liput tulevat myyntiin 9.5.

Lisää artikkeleita