Frisbeegolf
lsr frisbeegolf

Frisbeegolf

Fribaa yöttömässä yössä

Levin Disc Golf Park World sijaitsee Activity Parkissa Levitunturin länsipuolella ja reiteistä löytyy sopiva niin harrastajille kuin perheille. Levillä fribaat vaikka yöttömässä yössä, sillä radat ovat vapaassa käytössä ympäri vuorokauden!

Levin radoilla voit pelata veloituksetta omilla kiekoilla tai vuokrata ne Levin Activity Parkista. Varustaudu tunturikierrokseen kunnon jalkineilla ja juomapullolla, sillä luvassa on myös kuntoilua.

lsr frisbeegolf kartta

Levi Disc Golf Park

Levi Disc Golf Parkin radat kiertävät Gondoli2000-hissin läheisyydessä (hissi avoinna kesä-syyskuussa).

HUOM! Frisbeegolf-ratoja uudistetaan kesän 2021 aikana ja kartta päivitetään uusien reittien myötä. Levi Black ja Peak 531 radat poistuvat käytöstä. Levi Green ja Levi Red ovat pelattavissa (Levi Red -radan kyltitys vajavainen).

lsr frisbeegolf green

Levi Green helppo

HUOM! Reittiin tulossa mahdollisia muutoksia kesän 2021 aikana.

B1-luokiteltu helppo rata koostuu kahdesta osiosta, jossa ensimmäiset 4 väylää ovat helppoja ja avoimia puistoväyliä minigolfradan ja lasten liikennepuiston ympäristössä. Jälkimmäiset 5 väylää pelataan metsäisemmässä ja mäkisemmässä maastossa. Väylät ovat hieman pidempiä ja ahtaampia tarjoten enemmän haasteita. Kaikki radan väylät ovat par 3 heittopituuden ollessa 57-112 metriä, yhteispituus 717 metriä.

lsr frisbeegolf

Levi Red keskivaikea

Levi Redin 18 AA1-luokiteltua haastavuudeltaan keskitasoista väylää, joiden par on 3 tai 4 ja heittomatkat 72-180 metriä. Matkaa kertyy metsäisellä Redillä kaikkiaan 1 867 metriä tunturin huipulta Gondoli2000-hissin ala-asemalle.