Golfaa Levillä
golf kuva

Golf

Golf

Golfaa Suomen pohjoisimmalla 18-reikäisellä kentällä Levin jylhissä maisemissa!

LEVI GOLF

Levin upea golf-kenttä sijaitsee mahtavan Levitunturin ja kauniina kimaltelevan Ounasjoen välissä. Lähes 100 hehtaarin maa-alue tekee pelaamisesta vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Kentän suunnittelussa on lähdetty tavallisen golf-pelaajan tarpeista ja toiveista.

Lapin olosuhteet tekevät Levillä golfaamisesta tavanomaista mielenkiintoisempaa.  Upeat maisemat ja Levin rento lappilainen meininki rauhoittavat ja auttavat unohtamaan arjen huolet. Kentällä voit törmätä esimerkiksi poroihin, palloja varastelevaan kettuun tai vaikkapa hiiripöllöön poikasineen. 
Osallistu green-card-kurssille ja tutustu alueen muihin urheilutapahtumiin tästä!

MULTIGOLFRATA

Levin golfkentän yhteydestä löydät multigolfradan, jolla on mahdollista pelata golffin lisäksi frisbeegolffia, futisgolffia sekä puistogolffia. Voit pelata radalla joko omilla välineillä, tai lainata jalkapalloja ja kiekkoja caddiemasterilta henkilötietoja vastaan. Myös golfmailoja on mahdollista vuokrata pientä korvausta vastaan. .

Radan lyöntipaikat ja greenit ovat keinonurmea, joka mahdollistaa kentän aukiolon myös varsinaisen golfkauden ulkopuolella, ja avaamisen lumentulon loputtua jo huhtikuussa päättyen ensilumiin. Huomioithan kuitenkin, että kenttä ei kestä jalkapallokenkien käyttöä, joten nappikset ovat kiellettyjä!

Rata on kaikille ilmainen eikä edellytä jäsenyyttä tai greencardia. Tervetuloa!

Golf-kentän lisäksi löydät Leviltä myös 18-väyläisen frisbeegolf-radan ja 18-väyläisen minigolfradanMinigolf. Takuulla mukavaa lomatekemistä siis koko perheelle.

Golf-päivien (tai öiden) lomassa voisit kokeilla myös