Frisbeegolf | Levi
lsr frisbeegolf

Frisbeegolf

Fribaa yöttömässä yössä

Levin Disc Golf Park World sijaitsee Activity Parkissa Levitunturin länsipuolella ja reiteistä löytyy sopiva niin harrastajille kuin perheille. Levillä fribaat vaikka yöttömässä yössä, sillä radat ovat vapaassa käytössä ympäri vuorokauden!

Levin radoilla voit pelata veloituksetta omilla kiekoilla tai vuokrata ne Levin Activity Parkista. Varustaudu tunturikierrokseen kunnon jalkineilla ja juomapullolla, sillä luvassa on myös kuntoilua.

lsr frisbeegolf green

Levi Green helppo

Uudistunut vihreä, B1-luokiteltu helppo, Levi Green -rata on 18-väyläinen rata, joka lähtee Acitivity Parkin aktiviteettien keskeltä, jatkaen matkaa kohti Gondoli2000-hissin viereistä metsää. Kaikki radan väylät ovat par 3 heittopituuden ollessa 53-84 metriä, yhteispituus 1169 metriä.

lsr frisbeegolf Levi Summer©PTB-Creative WebRes-173

Levi Red keskivaikea

Levi Redin 18 AA1-luokiteltua haastavuudeltaan keskitasoista väylää, joiden par on 3 tai 4 ja heittomatkat 59-195 metriä. Matkaa kertyy metsäisellä Redillä kaikkiaan 1 946 metriä tunturin huipulta Gondoli2000-hissin ala-asemalle.

Levi Disc Golf Park

lsr frisbeegolf kartta

Multigolfrata

Levin golfkentän yhteydestä löydät multigolfradan, jolla on mahdollista pelata golffin lisäksi frisbeegolffia, futisgolffia sekä puistogolffia. Voit pelata radalla joko omilla välineillä, tai lainata jalkapalloja ja kiekkoja caddiemasterilta henkilötietoja vastaan. Myös golfmailoja on mahdollista vuokrata pientä korvausta vastaan. .

Radan lyöntipaikat ja greenit ovat keinonurmea, joka mahdollistaa kentän aukiolon myös varsinaisen golfkauden ulkopuolella, ja avaamisen lumentulon loputtua jo huhtikuussa päättyen ensilumiin. Huomioithan kuitenkin, että kenttä ei kestä jalkapallokenkien käyttöä, joten nappikset ovat kiellettyjä!

Rata on kaikille ilmainen eikä edellytä jäsenyyttä tai greencardia.