Hiihtoloma Levillä
Laskettelu Levillä

Vauhdikas hiihtoloma Levillä

Joonas Linkola kevät 2022

Vauhdikas hiihtoloma Levillä

Kuva: SHKY / Harri Lindfors

Vauhdikas hiihtoloma Levillä

Laskettelu Levillä

Vauhdikas hiihtoloma Levillä

Joonas Linkola kevät 2022

Vauhdikas hiihtoloma Levillä

Koe hiihtoloman riemu Levillä

Hiihtoloman parhaat hetket koetaan Levillä! Laskettelu, hiihto, lumikenkäily, makkaranpaisto kodalla, husky-tai poroajelu, moottorikelkkailu ja revontulijahti ovat vain esimerkkejä Levin kattavasta hiihtolomien tarjonnasta.

Levi on oikea laskijan ja hiihtäjän paratiisi

Hiihtolomien aikaan helmi-maaliskuussa valoisat päivät ovat Levillä jo hyvin pitkiä. Tunturi on täynnä monenlaista toimintaa sekä posket punaisiksi ja kasvot hymyyn saavia aktiviteetteja.

Hiihtolomille Levin laskettulurinteistä avataan myös luonnonlumirinteet, joten oman lempirinteen etsimiseen ja löytämiseen on runsaasti vaihtoehtoja. Nopeat hissit, huippukuntoiset rinteet sekä omaa osaamista haastavat monipuoliset parkit ja suorituspaikat takaavat luistavat lomat koko perheelle. Levin hiihtokoulusta löydät tarvittaessa apuja niin alkeiden oppimiseen kuin rinnetaitojen kertaamiseen.

lsr perhekuva

Hiihtolomaviikoilla Levi täyttyy myös monista iloisista rinnetapahtumista. Esimerkiksi Alpen Rinnerieha, leikkimielinen Mandatum Cup 2024 tarkkuuslaskukisat sekä erilaiset suksi- ja lautatestipäivät tarjoavat iloa ja onnistumisen elämyksiä kaikille.

Myös luistaville laduille mielivää hellitään hiihtolomilla Levillä. Koko 230 kilometrin latuverkosto on normitalvena hiihdettävissä hiihtolomien koittaessa. Levin kattava ja hyvin hoidettu latuverkosto tarjoaakin hiihdettävää useammalle päivälle ja samalla löytämisen riemua sekä myöhemmin mukavaa muisteltavaa aktiivisemmallekin suksijalle. 

Murtsikka

Kokeile hiihtolomalla myös jotain uutta

Olisiko hiihtoloma täydellinen hetki tutustua suosiotaan huimasti kasvattaneeseen talvipyöräilyyn? Leveärenkaisella ja sähköavusteisella fat-bikellä tutustut helposti alueelta löytyviin talvisiin taikamaisemiin monipuolisia reittejä hyödyntäen. Tuttu tunturi näyttäytyy täysin uudessa valossa myös esimerkiksi lumikengillä tykkypuiden katveessa edeten. Mainiota ajanvietettä ja antoisaa yhdessä tekemistä vaikkapa koko perheelle.

lumikenkäily

Tai oletko jo kokenut Levillä rentouttavia elämyksiä eläinten seurassa? Tiedätkö miltä tuntuu, kun innokas hännänheiluttajien joukko johdattaa sinut lumiseen metsään tai auringosta kimaltelevalle jängälle? Vai houkuttaako enemmän rauhallinen poroajelu? Vauhtia ja actionia haluaville löytyy moottorikelkkoja tai jääkartingia. Moottorikelkkasafariin voit yhdistää halutessasi vaikka pilkkiretken.

Levin lomalla on täysin luvallista myös vain olla! Pienikin hetki omaa aikaa irrottaa sinut arjen kiireistä ja rauhoittaa. Anna itsellesi hetki lumoavan luonnon rauhaa, koe unohtumaton riippumattorentoutus, palauttava joogatunti tai vaikka taianomainen Lapin rumpurentoutus. Rentoutushetken voit kruunata lämmittelemällä saunassa ja pulahtamalla hyiseen avantoon - koet itsesi taatusti virkistyneeksi!

Varaa ikimuistoinen hiihtoloma