Maastohiihto
Levi Ski Resort

Hiihtämään Levin upeille latureiteille

Laaja latuverkosto tekee Levistä yhden kotimaan suosituimmista maastohiihtokohteista. Levi tarjoaa parhaimmillaan 230 kilometriä huollettua latuverkostoa ja 28 kilometriä valaistua latua vaihtelevissa tunturimaisemissa. Valaistut ladut mahdollistavat hiihdon aamusta iltaan. Ladut kunnostetaan aamuisin.

Levin monipuolinen latureitistö

Hiihtokansa arvostaa Levin latujen korkeuseroja sekä monipuolisia reittejä, jotka tarjoavat sopivasti haastetta jokaiselle harrastajalle. Rakkavaaran alueelta löydät 28 kilometriä valaistuja latuja, jotka ovat valaistu myöhäisiltaan saakka. Kaikki ladut sopivat niin perinteiselle- kuin luistelutyylille.  Hiihtoreittien varrella palvelee myös useita latukahviloita, jotka ovat avoinna aina pitkälle kevääseen. Hiihtokausi Levillä jatkuu parhaimmillaan huhti-toukokuulle.

  • Levin valaistun ladun valojen toiminta-aika on klo 6-23.

Välineet ja tekniikka kuntoon

Hiihtokoulun opastuksella hiot sekä perinteisen että luisteluhiihdon tekniikat kuntoon. Levin hiihtokoulu tarjoaa maastohiihtoon teematreenejä sekä yksityistunteja niin vasta-alkajille kuin  kokeeneemmille konkareille. Zero Pointin ja South Pointin vuokraamoistamme saat myös aina kelin mukaan valitut sukset. Sukset valitaan hiihtäjän pituuden, painon ja hiihtotekniikan perusteella.