Levin palvelut, alueen yritykset ja palvelut - Levi
levi2017 july h2a2721 web

Levin alueen karavaanarialueet ja -palvelut

Levin leirintäalueet ja palvelut karavaanareille

Leviltä löytyy kesällä neljä, ja talvisin kaksi, aluetta karavaanareille, Levilehdon alue aivan Levin keskustassa (käytössä myös talvella), Muumarin Caravan alue Immeljärven rannalla (käytössä myös talvella) ja Seikkailupuiston karavanalue seikkailupuiston ja Gondolihissin vieressä reilu parin kilometrin päässä Levin keskustasta sekä Polar Lights Toursin eräleirintä noin 10 km päässä Levin keskustasta.

Levilehto

Levilehdon alueelta löytyy palvelut kattavasti kaikki samasta pihasta ja kauppaan ja kylän palveluihin ja ravintoloihin on matkaa vain kivenheiton verran. Pihapiiristä löytyy sauna- ja suihkutilat, miehille ja naisille omansa, keittiötila, jossa pyykkikone ja kuivausrumpu sekä kuivauskaappi, wc-tilat (myös inva-wc), kemiallisen wc:n tyhjennyspiste, laukkuvarasto ja suksienhuoltotila joka kesällä toki on käytössä vaikka polkupyörän huoltotilana. Palveluiden hinta määräytyy henkilömäärän mukaan. Levilehdon pihapiiristä löytyy myös lomahuoneistoja, eli jos omat makuutilat autossa käyvät ahtaiksi, on mahdollisuus vuokrata mökki ja majoittua hieman tilavammin. Myös telttaillen voit nauttia Levilehdon tarjoamista kattavista palveluista.
Talvelle on myynnissä myös kausipaikkoja alueelle. 

Gondolin matkaparkki

Gondolin matkaparkissayöpyminen on ilmaista, sähköstä peritään maksua. Saatavilla on lisäksi kemiallisen wc:n tyhjennysmahdollisuus sekä suihku- ja saunapalvelut lisämaksusta.  
Seikkailupuiston alueelta löytyy paljon tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Seikkailupuistossa viihtyvät kaikki, frisbee- ja minigolf soveltuu joka ikiselle ja lapset pääsevät huristelemaan liikennepuiston polkuautoilla. Vuokraamosta voi vuokrata pyöriä ja varusteita alamäkiajoon, ja ihan tavalliseen maastopyöräilyynkin. Alueella palvelee myös kahvila-ravintola sekä kesäkioski, jotka ovat avoinna koko kesäkauden.
Viikon jokaisena päivänä auki olevaan kauppaan ja huoltoasemalle matkaa tulee muutama sata metriä, ja gondolihissi vierestä kuljettaa tunturin huipulle maisemia ihailemaan (gondoli avoinna päivittäin, säävarauksella). Lenkkipolku lähtee aivan vierestä ja myös trampoliinipuistossa saat varmasti hien pintaan!
Seikkailupuiston karavaanarialue on käytössä kesäisin. Talvella alue on suljettu. 

Muumari

Muumarin caravan-alue sijaitsee aivan Levin keskustan tuntumassa, Immeljärven rannalla. Alueelta löytyy 25 vaunupaikkaa, saunat, kemiallisen wc:n tyhjennys ja pyykkihuone. Muumarissa on myös huoneistoja vuokrattavaksi ja alueella voi yöpyä myös teltalla. Keskustaan ja kauppoihin on matkaa alle puoli kilometriä, joten kaikki palvelut ovat lähellä. Muumarin alueelta löytyy myös uimaranta, jossa palvelee ravintola Saunabaari A-oikeuksin! Myös kalastusluvat Immeljärvelle, sup-lautojen ja veneiden vuokraus onnistuu kätevästi samasta paikasta, ja Kätkän upeat patikointi- ja pyöräilymaastot ovat aivan vieressä.
Talvelle voi tiedustella kausipaikkoja suoraan Muumarin henkilökunnalta. 

Polar Lights Tours eräleirintä

Polar Lights Toursin eräleirintä löytyy noin 10 km päästä Levin keskustasta Muonion suuntaan. Tilalta löytyy 5 paikkaa asuntoautolle tai -vaunulle ja alueella voi yöpyä myös teltassa tai riippumatossa, joita on mahdollista myös vuokrata. Pihalla on kammi, sekä kaasugrilli kokkaamista varten. Kammissa toimii myös pop-up kesäravintola, josta voi tilata esimerkiksi hampurilaisia ja lettuja. Tilalla asustaa suomenhevosia sekä 120 rekikoiraa, joihin pääset tutustumaan opastetulla kierroksella. 
Pihan tynnyrisaunaa on mahdollisuus lämmittää ja suihkutella luonnon keskellä retkisuihkussa. 


Leirintäalueet Levillä