Levin leirintäalueet
levi2017 july h2a2721 web

Levin alueen karavaanarialueet ja -palvelut

Levin leirintäalueet ja palvelut karavaanareille

Leviltä löytyy kesällä neljä ja talvisin kaksi aluetta karavaanareille. Levilehdon alue löytyy aivan Levin keskustasta, Muumarin Caravan alue on Immeljärven rannalla, Gondolin matkaparkki-sijaitsee seikkailupuiston ja Gondolihissin vieressä, vain reilu parin kilometrin päässä Levin keskustasta, sekä Polar Lights Toursin eräleirintä löytyy noin 10 km päässä Levin keskustasta.

Levilehto

Levilehdon alueelta löytyy palvelut kattavasti kaikki samasta pihasta ja kauppaan ja kylän palveluihin ja ravintoloihin on matkaa vain kivenheiton verran. Pihapiiristä löytyy sauna- ja suihkutilat, miehille ja naisille omansa, keittiötila, jossa pyykkikone ja kuivausrumpu sekä kuivauskaappi, wc-tilat (myös inva-wc), kemiallisen wc:n tyhjennyspiste, laukkuvarasto ja suksienhuoltotila joka kesällä toki on käytössä vaikka polkupyörän huoltotilana. Palveluiden hinta määräytyy henkilömäärän mukaan.

Levilehdon pihapiiristä löytyy myös lomahuoneistoja, eli jos omat makuutilat autossa käyvät ahtaiksi, on mahdollisuus vuokrata mökki ja majoittua hieman tilavammin. Myös telttaillen voit nauttia Levilehdon tarjoamista kattavista palveluista. Alue on käytössä kesän lisäksi myös talvella, jolloin alueelle on myynnissä kausipaikkoja. 

Tutustu lisää Levilehtoon tästä.

Muumari Caravan

Muumarin Caravan-alue sijaitsee aivan Levin keskustan tuntumassa, Immeljärven rannalla. Alueelta löytyy 25 vaunupaikkaa, saunat, kemiallisen wc:n tyhjennys ja pyykkihuone. Muumarissa on myös huoneistoja vuokrattavaksi ja alueella voi yöpyä myös teltalla. Keskustaan ja kauppoihin on matkaa alle puoli kilometriä, joten kaikki palvelut ovat lähellä. Muumarin alueelta löytyy myös uimaranta, jossa palvelee ravintola Saunabaari A-oikeuksin! Myös kalastusluvat Immeljärvelle, sup-lautojen ja veneiden vuokraus onnistuu kätevästi samasta paikasta, ja Kätkän upeat patikointi- ja pyöräilymaastot ovat aivan vieressä.

Muumarin Caravan-alue on auki niin kesällä kuin talvellakin. Talvelle voi tiedustella kausipaikkoja suoraan Muumarin henkilökunnalta. 

Lue lisää Muumarista täältä.

Gondolin matkaparkki

Gondolin matkaparkki on suljettu toistaiseksi työmaan vuoksi.

Gondolin matkaparkissayöpyminen on ilmaista, mutta sähköstä peritään maksua. Matkaparkissa on saatavilla lisäksi kemiallisen wc:n tyhjennysmahdollisuus sekä suihku- ja saunapalvelut lisämaksusta, kysy lisää Bike Parkin vuokraamosta. Seikkailupuiston alueelta löytyy paljon tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Seikkailupuistossa viihtyvät kaikki, frisbee- ja minigolf soveltuu joka ikiselle ja lapset pääsevät huristelemaan liikennepuiston polkuautoilla. Vuokraamosta voi vuokrata pyöriä ja varusteita alamäkiajoon sekä ihan tavalliseen maastopyöräilyynkin. Alueella palvelee myös kahvila-ravintola sekä kesäkioski, jotka ovat avoinna koko kesäkauden.

Viikon jokaisena päivänä auki olevaan kauppaan ja huoltoasemalle matkaa tulee muutama sata metriä, ja Gondolihissi vierestä kuljettaa tunturin huipulle maisemia ihailemaan (Gondoli avoinna päivittäin, säävarauksella). Lenkkipolku lähtee aivan vierestä ja myös trampoliinipuistossa saat varmasti hien pintaan!

Seikkailupuiston karavaanarialue on käytössä vain kesäisin.  

Tutustu Gondolin matkaparkkiin

 Polar Lights Tours eräleirintä

Polar Lights Toursin eräleirintä löytyy noin 10 km päästä Levin keskustasta Muonion suuntaan. Tilalta löytyy 5 paikkaa asuntoautolle tai -vaunulle ja alueella voi yöpyä myös teltassa tai riippumatossa, joita on mahdollista myös vuokrata. Pihalla on kammi sekä kaasugrilli kokkaamista varten. Kammissa toimii myös pop-up kesäravintola, josta voi tilata esimerkiksi hampurilaisia ja lettuja. Tilalla asustaa suomenhevosia sekä 120 rekikoiraa, joihin pääset tutustumaan opastetulla kierroksella, joka sisältyy hintaan. 

Luonnon läheinen sijainti antaa mahdollisuuden nukkua lähellä luontoa sekä pulahtaa järveen uimaan. Pihalla on myös tynnyrisauna, jonka voi vuokrata ja lämmittää. Polar Lights Tours eräleirintä on avoinna vain kesäkaudella.

Lue lisää:Polar Lights Tours

Leirintäalueet Levillä