Visit Levi

Markkinointikumppanuus

Sielut sytyttävää kipinöintiä vetovoimaisen Levin hyväksi. 

Levi saa ihmisten sielut kipinöimään useilla eri tavoilla. Tämän kipinöinnin eteen me Levin alueen toimijat teemme pitkäjänteistä yhteistyötä. Määrätietoisella yhteistyöllä ja yhteen hiileen puhaltamisella Levin tunturikylästä on rakennettu yksi arktisen alueen hienoimmista matkailukohteista ja vetovoimainen ympärivuotinen elämyskeskus. Jatketaan hyvää kehitystä!

KUMPPANUUTTA LEVIN HYVÄKSI

Levin alueen markkinointiyhtiönä toimii Visit Levi. Yhtiön tuotto käytetään Levin alueen markkinointiin. Visit Levin tehtävänä on kasvattaa koko Levin vetovoimaisuutta ja kävijämääriä yhdessä alueella toimivien yritysten kanssa. 

Tavoitteena on tilanne, jossa 60 % asiakkaista vierailee Levillä lumellisena kautena ja 40 % lumettomana. Yhteisten tavoitteiden eteen tarvitsemme kaikkien leviläisten panosta.


TULE MUKAAN KUMPPANIKSI LEVI-TIIMIIN

Markkinointikumppanuus on keskeinen osa tiivistä yhteistyötä meille kaikille rakkaan Levin kehittämisen eteen. Leville läheltä ja kaukaa saapuvat vieraat ovat koko tunturikylän asiakkaita. Yhdessä yhtenäistä tarinaa kertomalla saamme sekä vanhat että uudet Levin ystävät palaamaan iloksemme luoksemme yhä uudelleen.

Alueen markkinointikumppanina saat käyttöösi kaikki Visit Levin kohdetason palvelut. Yrityksesi on tällöin osa asiakkaille näyttäytyvää Leviä, näkyen levi.fi-sivuilla ja matkailualueen markkinointimateriaaleissa - niin kotimaassa kuin ulkomailla. Markkinointikumppanina yrityksesi palvelut ovat myös ostettavissa Visit Levin myyntikanavissa ja pääset osaltasi vaikuttamaan Levin alueen kehitykseen yhdessä muiden yrittäjien ja majoituspalveluiden tarjoajien kanssa. Tervetuloa mukaan!

MARKKINOINTIKUMPPANUUS-SOPIMUKSET JA LISÄTIEDOT

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! 

Yhteyshenkilö:
Maija Palosaari, Head of Marketing
puh. 040 5606316
maija.palosaari (@) visitlevi.fi 

Visit Levin asiantuntemus apunasi

Tutustu tarkemmin toimintaamme!