Visit Levi
Levi pakkanen talvi

Tervetuloa rakentamaan Leviä yhdessä

Liity Levin markkinointikumppaniksi

Mitä on yhteismarkkinointi?

Kuulumalla yhteismarkkinointiin saat käyttöösi kaikki Visit Levin destinaatiotason palvelut. Yrityksesi on näin ollen osana asiakkaille näyttäytyvää Leviä, näkyen Levi.fi-sivustolla ja matkailualueen markkinointimateriaaleissa – niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Lisäksi asiakkaat voivat ostaa yrityksesi palveluita Visit Levin eri myyntikanavissa.

  • Levi.fi: yli 2 miljoonaa vierailua vuodessa

  • Levin Matkailuinfo: 60 000 vierailijaa vuodessa

  • Visit Levin myyntitiimi: yli 50 000 varausta vuodessa

Sielut sytyttävää kumppanuutta vetovoimaisen Levin hyväksi

Levin alueen markkinointiyhtiönä toimii Visit Levi. Yhtiön tuotto käytetään Levin alueen markkinointiin. Visit Levin tehtävänä on kasvattaa koko Levin vetovoimaisuutta ja kävijämääriä yhdessä alueella toimivien yritysten kanssa. 

Kaikille täällä toimiville ja asuville on tärkeää, että alue on houkutteleva ja että vierailijat valitsevat Levin vapaa-ajanviettokohteekseen.Tavoitteena on tilanne, jossa 60 % asiakkaista vierailee Levillä lumellisena kautena ja 40 % lumettomana.Yhteisten tavoitteiden eteen tarvitsemme kaikkien leviläisten panosta.

Miten me saavutamme tämän? Visio on selkeä. Levin on otettava paikka Pohjois-Euroopan kiinnostavimpana ympärivuotisena elämys- ja aktiviteettikohteena.

Meidän tehtävämme on vahvistaa asemaamme ja pitää huolta, että Levin brändi kietoutuu vielä voimakkaammin osaksi Lappia, niin kansainvälisillä kuin kotimaisilla matkailukeskusmarkkinoilla. Lappi symboloi nykyajan kiireen, hälinän ja saasteiden keskellä kaikkea hyvää: rauhaa, puhtautta, aitoutta. Kun teemme yhdessä pitkäjänteisesti työtä, tulee Levistä paikka ja mielentila, jota kutsumme synonyymiksi Lapille.

Jatketaan hyvää kehitystä – tule mukaan kumppaniksi! 

Markkinointikumppanuus on keskeinen osa tiivistä yhteistyötä meille kaikille rakkaan Levin kehittämisen eteen. Leville läheltä ja kaukaa saapuvat vieraat ovat koko tunturikylän asiakkaita. Yhdessä yhtenäistä tarinaa kertomalla saamme sekä vanhat että uudet Levin ystävät palaamaan iloksemme luoksemme yhä uudelleen.

Alueen markkinointikumppanina saat käyttöösi kaikki Visit Levin kohdetason palvelut. Yrityksesi on tällöin osa asiakkaille näyttäytyvää Leviä, näkyen levi.fi-sivuilla ja matkailualueen markkinointimateriaaleissa - niin kotimaassa kuin ulkomailla. Markkinointikumppanina yrityksesi palvelut ovat myös ostettavissa Visit Levin myyntikanavissa ja pääset osaltasi vaikuttamaan Levin alueen kehitykseen yhdessä muiden yrittäjien ja majoituspalveluiden tarjoajien kanssa. Tervetuloa mukaan!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! 

Yhteyshenkilö:
Tiina Kääriäinen, Kumppanuuspäällikkö
puh. 050 5837997
tiina.kaariainen@visitlevi.fi 

Visit Levin asiantuntemus apunasi

Tutustu tarkemmin toimintaamme!