Brand store & Levi shop
lsr shop viki

Brandstore & Levi Shop

TRENDIKKÄÄT VARUSTEET ULKOILUUN JA VAPAA-AIKAAN

Levin rinteiden täyden palvelun myymälät Brand Store ja Levi Shop tarjoavat laajan ja kansainvälisen valikoiman urheilullisia ja trendikkäitä kauden varusteita lasketteluun, lautailuun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Ystävällisiltä ja asiantuntevilta myyjiltämme saat tarvittaessa myös vinkkejä lajikohtaiseen pukeutumiseen sekä oikeanlaisten varusteiden valintaan. 

Kansainvälisten merkkien lisäksi molemmat myymälämme myyvät aitoja ja alkuperäisiä Levi Collection -tuotteita. Levi Collection sisältää tuotteita aikuisille kuin lapsille, perheen pienimpien Leevi-mallistoa unohtamatta.

Kesäisin Zero Pointin myymälä panostaa retkeilyyn ja pyöräilyyn. Tulevana kesänä myymälään rakentuu myös Fjällrävenin osasto heidän toimestaan.

Kuva: Essi Toikkanen

Zero Point Brand Store

Zero Point Brand Store palvelee Eturinteillä Zero Point rakennuksessa, Hissitie 8, ympäri vuoden klo 9-19 talvikaudella ja klo 10-18 kesäkaudella.

Zero Pointin Brand Storessa piipahdat helposti ostoksille vaikkapa laskupäivän päätteeksi! Brand Storesta löydät aina kauden trendikkäimmät uutuudet niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin!

Myymälässä on kattava valikoima korkealaatuisia, kansainvälisiä huippumerkkejä, mm. Canada Goose, Peak Performance, Fjällräven, Helly Hansen, Hestra, Kari Traa, The North Face, Oakley, Bolle, Burton, Salomon sekä Levi Collection.

Kuva: Essi Toikkanen

South Point Levi Shop

Levin Etelärinteillä sijaitseva South Point Levi Shop, Tievantie 2, tarjoaa oivan mahdollisuuden ostoksien tekoon vaikka keskellä laskettelupäivää. Levi Shop on avoinna joulukuusta huhtikuuhun päivittäin klo 9.30-18.00.

South Pointin myymälästä löydät vaatetuksen niin lasketteluun, maastohiihtoon kuin pulkkamäkeen. Valikoimamme sisältää laatutuotteita kansainvälisiä huippumerkkejä kuten Halti, Kari Traa, Burton, Salomon, Hestra, Oakley sekä Levi Collection.

levi ski resort hissilippu

KAUSIKORTIN OMISTAJAN ETU

Talvikausilipun omistajat saavat normaalihintaiset tuotteista -20 % (etu ei koske Canada Goose -tuotteita.)

Myymälöistämme saat myös Tax Free ostot helposti ja nopeasti.

Voit maksaa ostokset myös lahjakortilla, joita myymme shopeissa ja hissilipputoimistoissa. Tilaa postiennakolla haluamasi määrä valmiita lahjakortteja.