Levi | Brand Store & Levi Shop
Levi2018 DJI 0029 April FullRes 1920x1080
Osta lahjakortti verkkokaupan palveluihin

Elämyksiä lahjakorteilla

Levi Ski Resort Brand Store Winter©PTB-Creative WebRes-215

Brand Store & Levi Shop

Levi2018 DJI 0029 April FullRes 1920x1080
Osta lahjakortti verkkokaupan palveluihin

Elämyksiä lahjakorteilla

Levi Ski Resort Brand Store Winter©PTB-Creative WebRes-215

Brand Store & Levi Shop

TRENDIKKÄÄT VARUSTEET ULKOILUUN JA VAPAA-AIKAAN

Levin rinteiden täyden palvelun myymälät Brand Store ja Levi Shop tarjoavat laajan ja kansainvälisen valikoiman urheilullisia ja trendikkäitä kauden varusteita lasketteluun, lautailuun, pyöräilyyn, retkeilyyn ja vapaa-aikaan. Ystävällisiltä ja asiantuntevilta myyjiltämme saat tarvittaessa myös vinkkejä lajikohtaiseen pukeutumiseen sekä oikeanlaisten varusteiden valintaan. 

Kansainvälisten merkkien lisäksi molemmat myymälämme myyvät aitoja ja alkuperäisiä Levi Collection -tuotteita. Levi Collection sisältää tuotteita aikuisille kuin lapsille, perheen pienimpien Leevi-mallistoa unohtamatta. Levi Shopista löytyy myös Outlet, jossa huokein hinnoin mahtavia tuotteita.

Kuva: Essi Toikkanen

Zero Point Brand Store

Zero Point Brand Store palvelee Eturinteillä Zero Point rakennuksessa, Hissitie 8, ympäri vuoden klo 9-19 talvikaudella ja klo 10-18 kesäkaudella.

Zero Pointin Brand Storessa piipahdat helposti ostoksille vaikkapa laskupäivän päätteeksi! Brand Storesta löydät aina kauden trendikkäimmät uutuudet niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin!

Myymälässä on kattava valikoima korkealaatuisia, kansainvälisiä huippumerkkejä, mm. Canada Goose, Peak Performance, Fjällräven, Helly Hansen, Hestra, Kari Traa, The North Face, Oakley, Bolle, Salomon sekä Levi Collection.

Kuva: Essi Toikkanen

South Point Levi Shop

Levin Etelärinteiden alta löydät täyden palvelun Levi Shop myymälän, josta löydät laajan ja kansainvälisen valikoiman urheilullisia ja trendikkäitä kauden varusteita lasketteluun, lautailuun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Ystävällisiltä ja asiantuntevilta myyjiltämme saat tarvittaessa myös vinkkejä lajikohtaiseen pukeutumiseen sekä oikeanlaisten varusteiden valintaan. 

Kansainvälisten merkkien lisäksi molemmat myymälämme myyvät aitoja ja alkuperäisiä Levi Collection -tuotteita. Levi Collection sisältää tuotteita aikuisille kuin lapsille, perheen pienimpien Leevi-mallistoa unohtamatta.

Levi Shop South Point tarjoaa oivan mahdollisuuden ostoksien tekoon vaikka keskellä laskettelupäivää. Levi Shop on avoinna joulukuusta huhtikuuhun päivittäin klo 9.30-18.00.

levi ski resort hissilippu

KAUSIKORTIN OMISTAJAN ETU

Talvikausilipun omistajat saavat normaalihintaiset tuotteista -20 % (etu ei koske Canada Goose -tuotteita.)

Myymälöistämme saat myös Tax Free ostot helposti ja nopeasti.

Voit maksaa ostokset myös lahjakortilla, joita myymme shopeissa ja hissilipputoimistoissa. Tilaa postiennakolla haluamasi määrä valmiita lahjakortteja.