Hissiliput
hissilippu kesä lsr IMG 1790

Hissiliput

Hissiliput jokaiseen tarpeeseen

Hissilippuja on Levillä saatavana erilaisiin tarpeisiin: kertalaskusta viikkolippuihin ja neljän Lapin hiihtokeskuksen yhteislippuun. Hissilipun hintaan vaikuttaa voimassaoloajan lisäksi ajankohta ja lipunkäyttäjän ikä. Meillä on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja myös perheille ja ryhmille. Ryhmille (min. 20 henkilöä) ja treenijoukkueille on omat hinnastonsa. Neljän Lapin hiihtokeskuksen yhteislipuista voit lukea lisää osoitteesta laplandsuperskipass.fi. Tutustu myös kausilipun omistajien etuihin alempana!

Kaikki hissiliput ladataan Skidatan KeyCard-älykorteille. Jos sinulla on jo KeyCard-älykortti, voit ostaa hissiliput KeyCardille verkkokaupasta ja sujahtaa suoraan lippuportille. Jos sinulla ei ole omaa KeyCardia, voit ostaa sen sekä hissiliput ennakkoon verkkokaupasta ja noutaa ostokset hissilippuautomaateista tai -toimistoista matkalla rinteeseen. Skidatan KeyCardit ovat käytettävissä myös muissa Skidatan-hiihtokeskuksissa. Ostaessasi hissiliput verkkokaupastamme keräät Levi Black -kanta-asiakaspisteitä ja saat etuja!

Näköalahissien ja bikepark-lippujen HINNASTO KESÄ/SYKSY 2022

Hissiliput voit ostaa jo ennakkoon verkkokaupastamme sekä paikan päältä vuokraamosta.

HinnastoLapset (6-11v.)Aikuiset (+12v.)
KeyCard7,00 € 7,00 €
Näköalahissi meno-paluu10,00 €13,00 €
Näköalahissi yksisuunta7,00 €9,00 €
3 tuntia17,00 €22,00 €
1 päivä21,00 €32,00 €
2 päivää37,00 €55,00 €
3 päivää48,00 €77,00 €
4 päivää58,00 €97,00 €
5 päivää67,00 €115,00 €
6 päivää77,00 €130,00 €
Kausilippu Kesä159,00 €229,00 €
Kesäkauden yrityslippu562 €
Kesäkauden yrityslippu > 3kpl477 €

Levi X Sappee

Levin voimassa olevalla kausikortilla saat Sappeen normaalihintaisesta päivälipusta tai useamman päivän lipusta -20 % alennuksen (ei koske kausikortteja eikä Levin Super Skipassia)!

Alennuksen saat lipunmyynnissä, valmistauduthan esittämään kausikortin ja henkilöllisyystodistuksen tai maksutositteen kausikortista lipunmyynnissä. Etu on henkilökohtainen.

levi x sappee

MYYNTIPISTEET JA SOPIMUSEHDOT

VERKKOKAUPPA

HISSILIPUT

  • Zero Point -rakennus, Eturinteet Hissitie 8 / puh. 020 7960 201 / avoinna päivittäin kesäkaudella klo 10.00-18.00

  • Activity- ja Bike Parkin vuokraamot, Gondolitie 1 / puh.+358207960209 /

LIPPUAUTOMAATIT

Voit ostaa hissiliput matkalla rinteeseen myös lippututomaateilta. Voit myös tehdä ostoksesi ennakkoon verkossa ja noutaa lippusi automaatista. Maksuvälineenä automaateilla käy vain kortit.

HISSILIPPUJEN MAKSAMINEN LIIKUNTASETELEILLÄ JA -KORTEILLA

Kaikki edellämainitut etusetelit ja -kortit ovat henkilökohtaisia ja käyvät maksuksi AINOASTAAN hissilipputoimistoissa, Zero Pointilla ja South Pointilla, hissilippuihin sekä välinevuokrauksiin (POISLUKIEN yhdensuunnan- ja kiertoajeluliput sekä hiihtokoulupalvelut) www.vero.fi Liikunta- ja kulttuuriedut eivät käy maksutapana verkkokaupassa.

SOPIMUSEHDOT

Hissiliput ovat henkilökohtaisia (poislukien Yrityslippu ja vanhempien päivälippu). Kaikkien hissilippujen jälleenmyynti on kielletty. Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti.

Hissilippujen sopimusehdot (SHKY)

KAUSILIPULLA ENEMMÄN ILOA TUNTURISTA!

Kausilipulla saat käyttöösi ainutlaatuisen rinnetarjonnan lisäksi etuja kautta tunturin! Kausilipun voit ostaa kätevästi verkkokaupastamme, siihen sisältyy veloituksetta Skidatan KeyCard-älykortti. Kausilipun käyttäjän tiedot ja kuva tallentuvat seurantajärjestelmään, jolla varmistamme hissilippujen henkilökohtaisen käytön.

levi ski resort hissilippu

TALVIKAUSILIPUN OMISTAJAN EDUT

Kausilipulla saat käyttöösi etuja kautta tunturin! Edut ovat henkilökohtaisia eikä niiden käyttöä ole rajoitettu kauden aikana. Kausikorttiedut voi lunastaa voimassaolevaa, henkilökohtaista kausikorttia näyttämällä. Edut eivät koske Yrityslippuja.

Skibussi

  • Ski Bussin rajoitukseton käyttö koko talvikauden ajan

Hiihtokoulu

  • -20% taitotaitosi mukaisesta 1,5 tai 3 tunnin yksityistunnista

Zero Pointin ja South Pointin vuokraamoista / huollosta

  • -25% välinevuokrauksista (laskettelu, lumilautailu ja maastohiihto)

  • -25% kaikista huoltohinnoista

Shoppailu

  • Brand Store Zero Point & Levi Shop South Point -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista (ei koske merkkejä Canada Goose, Oakley ja Topaz of Norway)

Rinneravintolat

  • Gondoliravintolan lounasbuffet 12 €

Levi x Sappee

  • Levin voimassaolevalla kausikortilla Sappeen päivälipuista -20% alennus. Kausikortti ja henkilöllisyystodistus on esitettävä lipun oston yhteydessä.