Levi | Treeniryhmät
levi ski resort joonas

World Cup Training Center

levi ski resort training center

LEVI WORLD CUP TRAINING CENTER

Levi tarjoaa huippuolosuhteet niin alppihiihdon, lumilautailun kuin freestylelajien harjoitteluun. Levillä on kehitetty pitkäjänteisesti alppihiihdon kansainvälisen tason harjoittelu- ja kilpailuolosuhteita aina 2000-luvun alusta lähtien. Alppihiihdon Maailmancup kilpailuja on laskettu Levillä vuodesta 2004 lähtien. Lisäksi Levillä on järjestetty vuosittain lukuisia FIS ja kansallisen tason kilpailutapahtumia sekä Eurooppa Cupin kilpailuja.

lsr training park

MAAILMANLUOKAN PUITTEET HARJOITTELULLE

Huipulle pääsemiseksi tarvitaan parhaat harjoittelupaikat ja -olosuhteet. Mittavalla yli 300 tykin lumetuskalustolla mahdollistamme kaudelle nopean ja lumivarman aloituksen loka-marraskuussa sekä kauden jatkumisen pitkälle vapun yli.

Levi tarjoaa alppihiihtoseuroille mitä parhaimmat olosuhteet harjoitusleirejä varten. Voitte varata rinteitä veloituksetta käyttöönne, ostaa hissilippuja erikoishinnoilla sekä majoittua kohteissa, jotka ovat lyhyen matkan päässä rinteistä. Keppien ja muiden harjoitusvälineiden vuokrausta harjoituksiin voi tiedustella training@levi.fi osoitteesta.

Entiseen Snow Parkiin rakennettu Alpine Training Park tarjoaa uudenlaisia, erikoistuneita harjoitusratoja myös kohdennetumpaan treenaukseen. Oheisharjoittelu onnistuu esimerkiksi liikuntahallissa, kuntosaleilla, maastohiihtoladuilla ja kylpylässä. Leviltä löydätte myös joogapalvelut ja hierojat.

Freestyle ja Freeski harjoitteluryhmille Leviltä löytyvät loistavat puitteet harjoitteluun Etelärinteiden South Parkissa ja Eturinteiden Fun Parkissa. Tutustu tarkemmin harjoittelualueisiin alla!

Levi Black slope

Monipuoliset harjoittelualueet alkutalvesta pitkälle kevääseen

Alkukaudesta harjoittelumahdollisuudet pujotteluun ja suurpujotteluun ovat tarjolla Eturinteillä ja Länsirinteiden Alpine Training Parkissa. Levi Blackin maailmancup -rinteessä harjoitellaan pujottelua marraskuusta alkaen. Uusi Levi Westin W.3-rinne on FIS homologoitu ja tarjoaa mahdollisuudet niin suurpujottelun, pujottelun kuin vauhtilajejenkin harjoitteluun. Levin kolme snow parkkia tarjoavat monipuoliset mahdolliset harjoitteluun myös freestyle ja freeski -seuroille.

lsr alpine training park

Alpine Training Park

Länsirinteiden 13-hissillä sijaitsevassa Alpine Training Parkissa hyödynnetään entisen Snow Parkin maastonmuotoja, Suomessa ei ole ennen käytetty vastaavalla tavalla boxeja ja kumpuja ratalaskemisen tehosteena. Parkin uudenlaiset harjoitteluradat on muokattu pujottelua sekä suurpujottelua varten. Suurpujotteluradalla voidaan harjoitella esimerkiksi jyrkälle tuloa entisten boxien alastuloissa. Vaihteleva profiili mahdollistaa monipuolisen harjoittelun samassa rinteessä ja linjoja yhdistelemällä on mahdollisuus toteuttaa helposti jopa 15 eri variaatiota samassa rinteessä.

Lisäksi Alpine Training Parkista löytyy kaksi pujottelurataa, aaltolatu ja lämmitetty kontti treenivideoiden välitöntä katselua varten. Nopea kierto varmistaa tehokkaan harjoittelun kelivarmassa ympäristössä. Alpine Training Park on valaistu ja kytketty Levin lumetusjärjestelmään, joilla mahdollistetaan kauden aikainen aloitus ja jatkuminen toukokuulle asti. Keppien ja muiden harjoitusvälineiden vuokrausta harjoituksiin voi tiedustella training@levi.fi osoitteesta.

Alpine Training Parkin neljä linjaa (A, B, C ja D) ovat varattavissa läpi kauden joka päivä aukioloaikojen puitteissa. Hissit 13 ja 14 ovat auki klo 18.00 saakka. Alpine Training Parkin lisäksi harjoittelu on mahdollista rinteessä 14.2, joka on helposti suljettavissa harjoitteluun tarpeen vaatiessa.

levi ski resort West

LEVI WEST

Uuden huippumodernin Levi West -tuolihissin myötä avasimme yhden Suomen parhaista suurpujottelurinteistä – FIS homologoidun W.3-rinteen. W.3-rinne on varattavissa läpi kauden sekä pujottelu- että suurpujotteluharjoitteluun. W.2-rinteen ansiosta sesonkiviikoilla W.3-rinne on myös mahdollista sulkea vain harjoittelukäyttöön tiettyinä ajankohtina. Myös vauhtiharjoittelu rinteessä on mahdollista vauhtiharjoitteluviikkoina, jolloin rinne verkotetaan harjoittelua silmällä pitäen yhteistyössä seurojen kanssa.

levi ski resort black

LEVI BLACK

Levi Black on Suomen ainoa rinne, jossa lasketaan alppihiihdon maailmancupin kilpailu. Levi Black -rinne soveltuu erinomaisesti jyrkän sekä täyspitkän pujottelun harjoitteluun. Myös suurpujottelun harjoittelu on mahdollista rinteessä soveltuvina aikoina. Levi Blackille noustaan mukavasti Gondoli2000-hissillä, lisäksi ala-asemalta löytyy Gondoliravintola, jossa harjoitteluryhmien on mahdollista ruokailla edullisempaan hintaan. Tiedustelut: heli.lehtinen@levi.fi

Moguls Levi 2023-300397

ETURINTEET

Eturinteellä uusi ICE.2 rinne ja Glacier Express hissi tarjoaa harjoitteluun jopa kolme pujottelu linjaa jo lokakuusta alkaen säilölumen ansiosta. Eturinne sopii parhaiten pujotteluharjoitteluun, mutta tarjoaa mahdollisuudet myös suurpujottelun ja kumparelaskun harjoitteluun. Eturinteen profiili mahdollistaa perustekniikan harjoittelun niin junioreille kuin maailman cup -urheilijoille. Rinne tarjoaa nopean kierron uudella Glacier Express -hissillä, tehden harjoittelusta erittäin tehokasta. Eturinteillä on mahdollisuus myös iltatreenaukseen, sillä rinteet ovat avoinna aina klo 19.00 saakka.

levi ski resort snowpark

SNOW PARKIT

Freestyle ja freeski -harjoitteluryhmille Leviltä löytyy neljä snow parkkia, Etelärinteiden South Park, Junior South Park ja Mini Park sekä Eturinteiden FunPark, jotka tarjoavat loistavat puitteet harjoitteluun. Etelärinteiden parkit tarjoavat monipuolisen valikoiman reilejä ja hyppyreitä, kun taas Eturinteillä on puolestaan mahdollista harjoitella mm. kumparelaskua.

levi ski resort

RATAVARAUSKALENTERI

Alppihiihtoseurojen on mahdollista varata ratavuoroja Levin rinnealueilta. Ratavuorot tulee varata viimeistään kaksi viikkoa ennen harjoituksen ajankohtaa. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osallisille. Tavoitteena on, että kaikki halukkaat saavat mahdollisimman paljon laadukasta harjoitusaikaa.