Hiihtokoulu
Levin hiihtokoulu

Levin hiihtokoulu

ALPPIHIIHTO, LUMILAUTAILUA, MAASTOHIIHTOA, TELEMARK-HIIHTOA JA SOVELTAVAA LASKETTELUA

Levin hiihtokoulussa kaudella 2021-2022

Levin hiihtokoulusta löydät niin alkeistunnit kuin kokeneempienkin kurssit. Missä laskettelu-, lautailu-, telemark- tai maastohiihtotaidoissa sinä haluaisit saada opetusta? Hiihtokoulu tekee eri hiihtolajeissa kehittymisestä sujuvaa!

Osta ja varmista paikkasi hiihtokoulukursseille verkkokaupastamme viimeistään 2 vrk ennen kurssin aloitusta. Mahdollisia vapaana olevia kurssipaikkoja, voit tiedustella hiihtokoulun toimistolta edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä. Hiihtokoulun kurssit sisältävät oikeuden käyttää hissejä hiihdonopettajan kanssa (et tarvitse hissilippua) opetuksen aikana, ellei erikseen toisin mainita. Opetusta saatavilla eturinteillä ja etelärinteillä.

Katso hiihtokoulun viikko-ohjelma täältä.

hiihtokoulu

Yksityisopetusta joka päivä

Yksityisopetus soveltuu kaikenikäisille ja on tehokas tapa tutustua uuteen lajiin tai kehittää omaa taitotasoa. Räätälöimme toiveidesi mukaisen yksilöopetuksen tai suunnittelemme sopivan opetusjakson perheelle, kaveriporukalle tai yritystilaisuuteen. Järjestämme tilauksesta mm. ratalaskutreenejä, soveltava alppihiihto (pystylaskeminen / kelkkatunteja), opettaja päiväksi esim. tunturikierros opettajan johdolla tai uusi laji haltuun, freestyle-tunteja tai tutustuminen skinnailuun.

Yksityisopetus tunnit kaudelle 2022-2023 tulevat myyntiin syksyllä.

Levin hiihtokoulu ryhmä

Ryhmätunnit

Ryhmäkurssi tarjonnasta löytyy vaihtoehtoja lapsille, nuorille sekä aikuisille. Opetuksen sisältö ja oppimistie etenee kulloisenkin hiihtokouluryhmän mukaan. Opit uutta, tutustut muihin laskijoihin ja pääset nauttimaan hiihtokoulun ammattitaitoisista opeista. Ryhmätunnit pidetään kaksikielisinä (suomi ja englanti). Kurssipaikat ja tarkemmat ajankohdat löydät verkkokaupastamme.

Ryhmäkurssit kaudelle 2022-2023 tulevat myyntiin syksyllä.

hiihtokoulu werneri

Werneri-Hiihtokoulu

Werneri hiihtokoulu on kansallinen lasten opetusohjelma, joka pyörii Suomen Hiihtokeskusyhdistykseen kuuluvissa hiihtokouluissa. Tavoitteena on oppia itsenäisiksi ja monipuolisiksi laskijoiksi, unohtamatta tärkeitä rinneturvallisuusoppeja.

Levillä tarjolla on 3 eri taitotasoa suksilla (Lumi, Vauhti 1 ja Vauhti 2 ) sekä 1 taitotaso lumilaudalla (Lumi). Opetamme suomeksi ja englanniksi. Kurssit järjestetään Etelärinteillä / South Pointilla.

Werneri-kurssit kaudelle 2022-2023 tulevat myyntiin syksyllä.

lsr hiihtokoulu ryhmä

3-päivän ryhmäopetukset

Lähde ryhmäopetuksen mukaan oppimaan uutta tai kehittämään taitojasi. Useamman päivän kurssilla parannat lajitaitoa, saat varmuutta laskemiseen sekä mukavaa laskuseuraa. Tarjolla on ryhmiä: lasketteluun ja lumilautailuun, eri taitotasaoilla.

3-päivän ryhmät ovat lapsille (7-11v.) ja aikuisille (yli-12-vuotiaat). Ryhmät aloittavat maanantaisin, opetus on peräkkäisinä päivinä 1,5 tuntia per päivä. Opetuskielenä toimii suomi ja englanti. Kurssit järjetetään Zero Point / eturinteillä.

3-päivän ryhmäkurssit kaudelle 2022-2023 tulevat myyntiin syksyllä.

Hiihtokoulun viikko-ohjelma

Hyvä tietää

Aukioloajat

Zero Point, Eturinteet, Hissitie 8, on avoinna marras-huhtikuussa päivittäin klo 9.00-17.00.

South Point, Etelärinteet, Tievantie 2, on avoinna joulu-huhtikuussa sekä 1.5. klo 9.30-16.00.

OPETUSTA TALVIKAUDELLA PÄIVITTÄIN!

Tavoitat meidät myös puhelimitse +358207960211 sekä sähköpostitse skischool@levi.fi.

Levin hiihtokoulu on ainoa oikeutettu toimija harjoittamaan kaupallista hiihtokoulutoimintaa Levi Ski Resortin rinne-alueilla.

Hiihtokoulun taitotasot

Hiihtokoulun taitotasojen avulla voi selvittää oman taitotasosi ja varata juuri sinun taitotasollesi sopivan kurssin. Tutustuthan etukäteen täällä hiihtokoulun taitotasoihin.

Tarvitsenko tunnille hissilipun?

Et tarvitse hiihtokoulun tunneilla hissilippua, sillä tuntien hintaan sisältyy hissien käyttöoikeus hiihdonopettajan seurassa.

Milloin minun tulee varata tunti?

Hiihdonopetusta on tarjolla päivittäin klo 10.00-18.00, mutta suosittelemme varaamaan opetuksen tai kurssipaikan hyvissä ajoin ennakkoon.

Ryhmäkurssipaikat on ostettava verkkokaupasta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua. Paikanpäältä voit tiedustella kurssin toteutumista ja vapaita paikkoja.

Mikäli minimi osallistujamäärä kurssille ei toteudu, voidaan kurssi perua edellisen päivän klo 15 mennessä ja tarjota vaihtoehtoa esim yksityisopetukseen.

Ilmoittauduthan hiihtokoulun toimistoon viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin tai kurssin alkua.

Mistä saan välineet?

Osallistujan laskuvälineiden tulee olla valmiina opetuksen alkaessa. Niiden on turvallisuussyistä oltava sopivan kokoiset sekä oikein säädetyt. Suosittelemme ammattitaitoisten vuokraamoidemme käyttöä. Suosittelemme käyttämään tunnilla myös kypärää.

Suosittelemme saapumaan vuokraamoon 30- 45min ennen opetuksen alkua.

Voit vuokrata välineet myös ennakkoon verkosta.

Varaanko yksityisopetuksen vai ryhmätunnin?

Jos haluat oppia nopeammin sekä saada henkilökohtaista opastusta, suosittelemme yksityisopeuksen varaamista, sillä se mahdollistaa yksilöllisten toiveiden huomioimisen opetuksessa. Alle 8-vuotialle suosittelemme lumilautailun aloittamista yksityistunnilla.

Yksityistunteja on saatavilla Eturinteillä ja Etelärinteillä.

Minkä taitotason kurssin valitsen?

Osa kursseista on suunniteltu tietty taitotaso huomioiden. Tutustu hiihtokoulun taitotasoihin lisää täällä.

Maksetaanko tunti etukäteen?

Maksusuoritukset hiihtokoulun myyntipisteeseen tulee tehdä varaamisen yhteydessä, jolloin sinulle vahvistetaan myös opettajan tapaamispaikka.

Ennakkoon tehdyistä yksityisopetus varauksista lähetämme Paytrail maksulinkin.

Ryhmätunnit/kurssit ostettavissa 2vrk ennakkoon verkkokaupastamme.

Missä hiihtokoulun tunnit pidetään?

Hiihtokoulun tunnit pidetään kurssista riippuen Eturinteillä (Zero Point, Hissitie 8) tai Etelärinteillä (South Point, Tievantie 2).

Pienimmät (4-6 vuotiaat) opiskelevat Eturinteiden mattohissillä, Lastenmaassa tai Etelärinteiden Leevilandian mattohissellä. Soveltavan laskettelun tunnit pidämme Etelärinteillä. Etelärinteille pääset helpoiten omalla autolla tai Ski Bussilla.

Sairaudet ja raskaus

Mikäli osallistujalla on astma, muu sairaus tai vamma, joka pitää ottaa huomioon, kerro asiasta opetuksen/ kurssin/ varauksen yhteydessä. Emme suosittele hiihtokoulua raskaana oleville.

Onko hiihtokoulussa säävarausta?

Hiihtokoulussa ei ole säävarausta tai pakkasrajaa. Pukeuduthan sääolosuhteet huomioiden. Oikein pukeutuneina laskettelemme joka säällä.

Sopimusehdot ja tietosuojaseloste

Tutustu myös hiihtokoulun sopimusehtoihin (SHKY) ja hiihtokoulupalveluiden tietosuojaselosteeseen.