South Pointin vuokraamo
Kuva: Essi Toikkanen

South Pointin vuokraamo

Levillä urheilu ja liikunta on tehty helpoksi, sillä vuokraamoistamme löydät välineet ja varusteet aktiiviseen päivään. South Pointin vuokraamo sijaitsee aivan Levin Etelärinteiden juurella.

Talviaikaan löydät South Pointin vuokraamosta monipuolisen valikoiman lasketteluvälineitä ja lumilautoja, maastohiihtosukset, ahkiot, lumikengät, liukulumikengät sekä ammattitaitoisen välinehuollon.

south-ponti-rental-logo

ma-su: suljettu

Tievantie 2, 99130 Sirkka

Hyvä tietää välinevuokrauksesta

Aukioloajat ja yhteystiedot

Zero Pointin vuokraamo on avoinna päivittäin talvikaudella klo 9.00-19.00 ja kesäkaudella klo 10.00-18.00. Zero Pointin vuokraamon löydät Zero Point -rakennuksesta Eturinteiltä, osoitteesta Hissitie 8, +358 207 960 206, vuokraamo@levi.fi.

South Pointin vuokraamo on avoinna päivittäin talvikaudella klo 9.30-18.00. South Pointin vuokraamon löydät South Point -rakennuksesta Etelärinteiltä, osoitteesta Tievantie 2, +358 207 960 209, vuokraamo@levi.fi.

Activity & Bike Parkin vuokraamo palvelee kesäkaudella. Activity & Bike Parkin vuokraamon löydät Gondoli2000-hissin ala-asemalta, osoitteesta Gondolitie 1, +358 207 960 208, activitypark@levi.fi.

Vuokraamoiden valikoima

Zero Pointin vuokraamosta löydät mm. seuraavat välineet:

 • standard- ja superior-luokan lasketteluvälineet
 • lumilaudat (myös split-laudat)
 • lumisurffit
 • maastohiihtovälineet
 • NTN telemarksukset
 • ski touring -välineet
 • ahkiot & tupla-ahkio
 • lumikengät, juoksulumikengät & liukulumikengät
 • tunturisukset
 • lumiturvallisuus-setit
 • fatbike ja e-fatbike pyörät
 • luistimet
 • välinehuollon

South Pointin vuokraamostamme löydät mm. seuraavat välineet:

 • standard- ja superior-luokan lasketteluvälineet
 • lumilaudat
 • maastohiihtovälineet
 • ahkiot
 • lumikengät
 • liukulumikengät
 • välinehuollon
Standard-kategorian sukset

Zero Pointin ja South Pointin vuokraamot sisältävät laajat valikoimat laadukkaita Standard-välineitä. Vuosittain uusimme kolmanneksen vuokravälineistöstä, joten vanhemmat välineet poistuvat valikoimista kolmen käyttövuoden jälkeen. Uudet välineet sekä ahkera välinehuoltomme takaavat laskunautinnon niin ensimmäiseen kokeiluun laskettelun saloihin, kuin myös jo lajiin tutustuneelle harrastajalle. Standard-suksien valikoima aikuisille ja lapsille koostuu Atomicin, Salomonin ja Nordican suksista.

Superior-kategorian sukset

Superior-kategorian välineistä harrastaja saa pientä extraa päiväänsä. Superior-kategorian välineitä on monipuolisesti erilaisia niin pujotteluun, suurpujotteluun, telemarkiin kuin skinnaukseenkin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme suosittelee Superior-suksia asiakkaalle, joka kaipaa suksiltaan hieman enemmän suorituskykyä, kuin mihin Standard-suksi kykenee. Superior-suksien kanssa on tarjolla flex-arvoltaan jäykempiä monoja Nordicalta, Salomonilta ja Atomicilta. Voimme karkeasti jakaa Superior-sukset käyttötarkoituksen mukaan kolmeen eri kategoriaan; all mountain, rinne- ja vapaalasku. Parkkilaskuun tarkoitetut twintip-sukset kuuluvat Superior-kategoriaan. Superior-vuokraukseen sisältyy lisäksi mahdollisuus kokeilla erilaisia suksimalleja vuokrauksen aikana.

Laskettelumonot

Laskettelumonot alkavat koosta 25 ja jatkuvat aina kokoon 50 asti. Zero Pointilla aikuiset voivat valikoida monot Atomicin, Salomonin ja Nordican väliltä. Perheen junioreille monot löytyvät Nordicalta. South Pointin valikoimissa aikuisille monot löytyvät Atomicilta tai Salomonilta ja lapsille Salomonilta tai Nordicalta. Hyvin istuvissa monoissa on ilo viettää päivä lasketellen!

Puethan pitkävartiset lämpimät laskusukat monon istuvuuden takaamiseksi. Liian monta päällekkäistä sukkaa saattaa aiheuttaa hiertymiä.

Rinnesukset ja all mountain -sukset

Rinnesuksilla lasketaan hoidetuilla rinteillä. Rinnesuksen kapea keskiosa on omiaan kovalla pinnalla ja päivän ensimmäisillä käännöksillä rinnekoneen jättämää jälkeä pitkin. Vuokraamostamme löytyy rinnesuksia Atomic, Salomon, Nordica ja Blizzard merkeiltä.

All mountain -sukset ovat tyyliltään rinnesuksen ja vapaalaskusuksen välissä. Ne toimivat erinomaisesti rinteessä, mutta rinnesuksia leveämpi keskiosa takaa all mountain -suksien toimivuuden erilaisilla alustoilla ja lumityypeillä aina tammikuun puuterilumista kevätauringon pehmentämiin mäkiin. Suksien monipuolisuus tekee niistä tämän hetken suosituimman suksityypin harrastajien keskuudessa. All mountain -suksia löytyy Atomic, Salomon, Blizzard, Pusu ja Black Crows merkeiltä.

Telemark, ski touring ja vapaalasku-sukset

Vuokraamostamme löytyy suksia rinteiden ulkopuolella laskemiseen. Nämä sukset ovat pehmeälle lumelle sekä vapaalaskuun suunniteltuja leveämpiä välineitä, jotta suksi kelluisi lumen päällä. Osassa suksimalleistamme on ns randoside sekä skinit eli nousukarvat, jotka mahdollistavat mäkien hiihtämisen ylös lihasvoimin. Touringvälineet löydät Zero Pointin vuokraamosta! Suksimerkkejä tässä kategoriassa ovat mm. Atomic, Salomon, Black Crows, Pusu sekä Dynafit.

Telemark-välineemme on varustettu NTN-siteillä ja monoja löytyy useitata kokoja. Jos haluat vaihtelua peruslaskemiseen, kannattaa telemarkia ehdottomasti testata!

Vapaalaskua voit kokeilla helposti Levin hoitamattomilla rinteillä 6.3 & 6.4. Halutessasi voit napata mukaan myös osaavan hiihdonopettajan ja tutustua Levitunturiin uudella tavalla!

Maastohiihto ja ahkiot

Maastohiihto on hyvä aloittaa perinteisellä hiihtotyylillä. Perinteiselle hiihtoretkelle voi lähteä vaikka koko perheen voimin, sillä meiltä löydät koot myös perheen pienimmille hiihtäjille. Luisteluhiihto on puolestaan hieman vauhdikkaampi kuntoilulaji, jossa olennaista on suksen jäykkyys. Sukset molempiin lajeihin suosittelemme valitsemaan oman taitotason sekä päivän kelin mukaan. Henkilökuntamme auttaa valitsemaan sinulle sopivan suksen ja antaa tarvittaessa vinkkejä päästäksesi alkuun. Vuokraamomme sukset ovat myös aina huolletut. Voit vuokrata meiltä myös erilaisia pitopohjasuksia sekä tunturihiihtosuksia.

Zero Pointin vuokraamostamme löytyy myös ahkioita, joissa perheen pienimmät kulkevat helposti mukana pitkilläkin maastohiihtoretkillä. Yhden ja kahden lapsen istuttavat ahkiot on varusteltu tuulisuojalla ja selkänojalla. Ahkioon on hyvä ottaa mukaan lämmin istuinalusta kuten lampaantalja, paksu viltti tai lämpöpussi.

Lumilautailu ja splitboarding

Laajasta valikoimasta löytyy sopivat välineet niin aloittelijalle kuin vaativalle harrastajalle. Lumilautamme käyvät välinehuollossa säännöllisesti ja uusimme vuosittain kolmanneksen kalustosta. Asiantunteva henkilökunta auttaa lajista kiinnostunutta testailemaan kauden uutuuksia.

Lumilautakengät alkavat koosta 28 ja päättyvät kokoon 49. Pienimmät lasten lumilaudat ovat 80cm pitkiä ja junioreille suunnatut laudat jatkuvat mittaan 148cm saakka. Zero Pointin kalusto koostuu Nitron ja Burtonin merkeiltä, ja South Pointilta löytyy Salomonin ja Nitron välineitä.

Splitboarding Splitboarding on vastaava laji lumilautailijoille kuin ski touring. Split-lautoja löytyy Nitro, Burton ja Jones merkeiltä.

Lumiturvallisuus-setit

Vuokraamme myös lumiturvallisuus-settejä. Setti sisältää repun, piipparin, lapion ja sondin.

Laskettelukypärät ja opetusvaljaat

Laskettelukypärä parantaa turvallisuuttasi rinteessä ja niitä on vuokraamoissamme tarjolla kaikenkokoisille laskijoille. Laskettelemista harjoitteleville lapsille meiltä löytyy myös opetusvaljaita, joiden avulla vanhemman on mahdollista avustaa pikkulaskijan ensikäännöksiä.

Fatbike-pyörät ja pyöräilykypärät

Paksurenkaiset fatbike-pyörät soveltuvat hyvin ajettavaksi lumella, hiekassa ja mudassa. Leveät renkaat takaavat hyvän pidon talviolosuhteissa. Vuokraamoistamme löydät fatbikeja aikuisten koossa S-L.

Pyöräilykypärä sisältyy fatbiken vuokraushintaan. Pyörämme ovat varusteltu myös ajovalolla ja heijastimella. Pakkasraja e-fat pyörillä on -20 astetta.

Levillä on talvikävely- ja pyöräilyreittejä yhteensä noin 25 kilometriä. Reittejä ylläpidetään moottorikelkalla.

Lumikengät ja liukulumikengät

Lumikengillä voit liikkua melkein missä tahansa talvisessa luonnossa sillä kengät kannattelevat kävelijää lumen päällä. Laji on helppo aloittaa, sillä varusteet ovat helppokäyttöisiä. Lumikengät kiinnitetään omiin talvikenkiin, joiden on hyvä olla lämpimät ja tukevat. Voit myös halutessasi vuokrata suurisompaiset teleskooppisauvat kulkua tasapainottamaan.

Levillä on talvikävely- ja pyöräilyreittejä yhteensä noin 25 kilometriä. Reittejä ylläpidetään moottorikelkalla.

Vuokraamostamme löydät myös liukulumikengät sekä juoksulumikengät.

Välinesäilytys

Rinnepäivän päätteeksi voit jättää välineesi meille maksulliseen säilytykseen, jolloin ne odottavat aamulla valmiina vuokraamolla eikä välineiden kanssa tarvitse raahautua ympäri tunturia. Lukolliseen säilytyskaappiin mahtuu 2 x sukset, 2 x sauvat, 2 x monot sekä 2 x kypärää. Säilytyskaapit löydät Zero Pointin ja South Pointin vuokraamoista. Vuokraamoiltamme löydät myös pienempiä säilytyslokeroita, joihin voit jättää tavarasi turvallisesti laskupäivän ajaksi.

Välinevuokrauksen maksaminen

Voit maksaa välinevuokrauksen jo ennakkoon verkossa sekä paikan päällä. Paikan päällä maksaessasi voit maksaa myös alla olevilla henkilökohtaisilla etuseteleillä ja -korteilla:

Edenredin Virikeseteli tai -kortti Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteli tai Saldo-kortti TYKY-Kuntoseteli ePassi Halutessasi voit maksaa välinevuokrauksen myös lahjakortilla, joita myymme Zero Point Brand Storessa.

Välinehuolto

Ammattitaitoinen välinehuoltomme Eturinteiden Zero Pointilla sekä Etelärinteiden South Pointilla huoltaa niin sukset kuin laudatkin.

Välinevuokraamoiden sopimusehdot

Hinnat sisältävät alv. Oikeudet muutoksiin pidetään.

Bikepark välinevuokraamoiden sopimusehdot

Välinevuokraamon sopimusehdot (SHKY)

Tietosuojaseloste vuokraamopalveluista (pdf)

Sijainti

Tievantie 2, 99130 Sirkka