Rinteet ja hissit
Levi Ski Resort rinteet ja hissit

Rinteet ja hissit

Helppoa vai haastavaa - Levillä on kaikkea!

Talvikausi 2021-2022 Levin rinteillä päättyi 8.5.2022. Talvikausi 2022-2023 avataan Eturinteillä säilölumella 7.10.2022!

Levin rinnekausi alkaa mittavalla lumetuksella yleensä lokakuussa ja kestää pitkälle toukokuuhun asti. Leviltä löydät runsaasti sinisiä rinteitä aloittelijoille, punaisia harrastelijoille ja mustia taitajille. Lastenmaa ja Leevilandia toimivat pikkuväen suosikkeina. South Park, Street ja vapaalaskualue tarjoavat lisähaastetta harrastajille. Valaisemattomat luonnonlumirinteet avataan normaalisti helmikuussa. Osa rinnealueista on varattu harjoituskäyttöön, ratavaraukset näet täältä.

Kovalla tuulella hissit saattavat olla suljettuina. Ajantasaiset rinnetiedot ja poikkeukset löydät täältä.

Hissi & rinneinfo

Rinneturvallisuus

Levin rinteillä kohtaamiesi punatakkisten Ski Patrolien tehtävänä on valvoa ja kehittää rinneturvallisuutta. He opastavat ja neuvovat, tekevät ennaltaehkäiseviä rinne- ja turvallisuustoimia sekä osallistuvat ensiapu- ja pelastustehtäviin. Yhteiset toimintatavat ja säännöt rinteissä varmistavat, että kaikki nauttivat laskupäivästä ja tuntevat olonsa turvalliseksi. 

Mikäli rinteessä tapahtuu onnettomuus ja tarvitsette ensiapua paikan päällä, ota yhteyttä hissihenkilökuntaan tai soita suoraan rinne-ensiapuun puh. 0443674278. Henkilökuntamme huolehtii loukkaantuneen tarvittaessa jatkohoitoon.

Zero Point Levi