Levi | Länsirinteet
levi ski resort february

Länsirinteet

Levi tänään

Länsirinteet

Länsirinteillä on tarjontaa kaikille taitotasoille. Levi Black eli G2-rinne on "SE rinne", jossa alppikisat lasketaan. 13-hissillä sijaitseva Alpine Training Park on suunniteltu erityisesti alppiseuroille. Kevätauringosta nautiskelijat nousevat usein Lammaskurun rinteille lähelle tunturin huippua. 14-hissi rinteineen toimii myös kätevänä siirtymäreittinä Etu- ja Länsirinteiden välillä. Länsirinteiltä löydät myös uuden huippumodernin tuolihissin – Levi Westin.

Länsirinteiltä löydät monen monta suosittua kotaa. Westin rinteiden puolivälistä löytyy Huipun kota, 13.1-rinteen puolivälistä löytyy Himmelriikin kota ja Lammaskurusta hissin nr 12 ala-asemalta löytyy Lammaskurun kota.

Hissi & rinneinfo
levi ski resort west

West Point - Mukavasti huipulle!

Länsirinteille on noussut kesän 2019 aikana uusi, huippumoderni tuolihissi – Levi West, joka avattiin laskukansan käyttöön 15.11.2019 klo 10! Levi West -tuolihissin ala-asemalle rakennetaan tulevaisuudessa myös uusi West Point, jossa tulee olemaan majoitusta, ravintolapalveluita sekä liiketiloja. Levi West -tuolihissi ja West Point -projekti on suurin vuosiin Levillä ja koko konseptin rakentaminen tulee kestämään vuosia. Hankkeen kokonaisinvestointi on noin 30 miljoona euroa ja tuolihissin osuus on tästä noin 8 miljoonaa euroa.