Laskettelurinteet ja hissit | Levi
Levi bikepark juhannus-2022 2504
Osta lahjakortti verkkokaupan palveluihin

Elämyksiä lahjakorteilla

Levi Ski Resort rinteet ja hissit

Laskettelurinteet ja hissit

Levi bikepark juhannus-2022 2504
Osta lahjakortti verkkokaupan palveluihin

Elämyksiä lahjakorteilla

Levi Ski Resort rinteet ja hissit

Laskettelurinteet ja hissit

Helppoa vai haastavaa - Levillä on kaikkea!

Kiitos kaudesta 2023-2024, uusi talvikausi avataan 4.10.2024!

Levin rinnekausi alkaa mittavalla lumetuksella yleensä lokakuussa ja kestää aina toukokuulle saakka. Leviltä löydät runsaasti sinisiä rinteitä aloittelijoille, punaisia harrastelijoille ja mustia taitajille. Lastenmaa ja Leevilandia toimivat pikkuväen suosikkeina. South Park, Junior South Park, Fun Park, Alpine Training Park ja kumpareet tarjoavat lisähaastetta harrastajille. Valaisemattomat luonnonlumirinteet avataan normaalisti helmikuussa. 

Osa rinnealueista on varattu harjoituskäyttöön, ratavaraukset näet täältä. Kovalla tuulella hissit saattavat olla suljettuina. Ajantasaiset rinnetiedot ja poikkeukset löydät täältä.

Hissi & rinneinfo

Rinneturvallisuus

Levin rinteillä kohtaamiesi punatakkisten Ski Patrolien tehtävänä on valvoa ja kehittää rinneturvallisuutta. He opastavat ja neuvovat, tekevät ennaltaehkäiseviä rinne- ja turvallisuustoimia sekä osallistuvat ensiapu- ja pelastustehtäviin. Yhteiset toimintatavat ja säännöt rinteissä varmistavat, että kaikki nauttivat laskupäivästä ja tuntevat olonsa turvalliseksi. 

Mikäli rinteessä tapahtuu onnettomuus ja tarvitsette ensiapua paikan päällä, ota yhteyttä hissihenkilökuntaan tai soita suoraan rinne-ensiapuun puh. 0443674278. Henkilökuntamme huolehtii loukkaantuneen tarvittaessa jatkohoitoon.

Zero Point Levi