Levin Snow parkit | Levi
Levi Lapland April-2023 0175 levi south park

Snow parkit

LEVI SOUTH PARK

Leviltä löytyy kaikkiaan neljä eritasoista parkkialuetta: Eturinteiden Street / Fun Park, sekä Levi South Park, Junior South Park ja Mini Park Etelärinteillä. Eturinteiden Street koki muodon muutoksen talvella 2021 ja tilalle avattiin täysin uudistunut Fun Park.

Pidennetty Levi South Park Etelärinteillä on puolestaan jokaisen parkkilaskijan unelma. South Park on lähes kilometrin mittainen, yhdistellen monipuolisesti bokseja ja reilejä samalle runille.

Parkkisääntöihin voit tutustua tarkemmin täällä!

SOUTH PARK

Levi South Parkin reilit, hyppyrit ja muut elementit on tehty erityisalueelle 9.2-rinteeseen. South Park on lähes kilometrin mittainen, joka mahdollistaa hypyt ja reilauksen samalla runilla. South Parkiin on tehty valaistus ja tehokas lumetus 18 automaattitykillä, joiden ansiosta kautta jatketaan vappuun asti. Yhteensä South Parkissa on 25-30 erilaisia obstaakkelia lumitilanteesta riippuen.

JUNIOR SOUTH PARK, MINI PARK & FUN PARK

JUNIOR SOUTH PARK

9-hissin toisella puolella 9.1-rinteestä löytyy pienemmän mittakaavan Junior South Park, josta löytyy hieman matalampia hyppyreitä ja helpompia reilejä ja pressejä sekä aaltoatuja. Junior South Park soveltuu hyvin aloittelijoille sekä keskitason laskijoille.

MINI PARK

Pienemmille lapsille ja ensikertalaisille löytyy Etelärinteiltä Mini Park, jossa on kaikista pienimmät pressit ja obstaakkelit, joilla lähteä alkuun freestyle-laskemiseen.

FUN PARK

Eturinteiltä löytyy lumen hauskoja muotoja esiin tuova Fun Park. Fun Parkin vierestä löytyy myös kumpareikko sekä automaattisesti aikaa ottava Audi e-tron race pujottelurata.

Making of Levi Snow Park