Ratavaraukset | Levi
levi ski resort

RATAVARAUKSET

Alppihiihtoseurat voivat varata harjoitusalueita veloituksetta käyttöönsä. Oheisessa kalenterissa näkyvät alppihiihtoseurojen etukäteen varattavissa olevat rinnealueet. Ratavuorot tulee varata viimeistään kaksi viikkoa ennen harjoituksen ajankohtaa. Varaamme oikeudet muutoksiin kuten ratavuorojen lisäyksiin, poistoihin ja harjoitusryhmien yhdistämiseen. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osallisille. Tavoitteena on, että kaikki halukkaat saavat mahdollisimman paljon laadukasta harjoitusaikaa. Levin rinteet ovat kuitenkin osan aikaa kaudesta varattu vain yleisökäyttöön, jolloin ratavuoroja ei valitettavasti ole mahdollista saada.

Levin treeniryhmiä- ja ratavarauksia koordinoi Jukka Leino. Ratavarauksista ota yhteyttä sähköpostitse Jukka Leinoon training@levi.fi.

Tutustu Levin ohjeistuksiin rataryhmille.

Liity myös Levin Training Centerin WhatsApp-ryhmään tästä. Ryhmässä jaetaan tietoa koskien harjoittelua Levillä.

HARJOITTELUUN VARATUT RINNEALUEET

  • Eturinne ICE.2 

  • Alpine Training Park ATP-A, B, C ja D (A lähimpänä 13-hissiä ja D-linja valo-/tykkilinjan oikealla puolella ylhäältä katsottuna).

  • G2/Levi Black eli kisarinne. Vain pujottelu. MC startin alla olevalta ”pumppaamon kummulta” vasenta laitaa alas jyrkän alle. Myös mahdollinen rata ylhäältä suurpujottelun startista MC starttiin asti.

  • W.3: A ja B-linja. SG/GS/SL harjoitteluun. A-linja skiers left. (mahdollinen koko pitkänä, pelkkä yläjyrkkä tai alaosa)

Ohjattujen lajiharjoitteluryhmien rinneturvallisuutta koskevat ehdot. Nämä ehdot on laadittu Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n (SHKY) toimesta. Näiden ehtojen lisäksi noudatamme Levillä myös hiihtokeskuskohtaisia ratavuorojen varaus- ja peruutusehtoja.

Lisätiedot ja varaukset: training@levi.fi