Levi Bike Park | Levi
Levi bikepark juhannus-2022 2023 webres

Bike Park -ohjaukset

Levi bikepark juhannus-2022 2504

Levi Bike Park

LSR Levi-Bike-Park-skill park-14 (1)

Uusi Hidden Forest Skill Park on avattu!

Levi bikepark juhannus-2022 2023 webres

Bike Park -ohjaukset

Levi bikepark juhannus-2022 2504

Levi Bike Park

Pyöräilyn iloa!

Levi tarjoaa loistavat puitteet pyöräilyn ja hissipyöräilyn ystäville! Gondoli 2000-hissi kuljettaa ylös Levin huipulle, josta avautuvat huikeat Tunturi-Lapin maisemat. Alas meno hoituukin sitten vauhdikkaammin pyörän selässä! Levi Bike Parkista löytyy ratoja helposta vihreästä reitistä, vaikeaan mustaan reittiin, jossa kysytään jo kuskilta pyörän käsittelytaitoja. Reiteiltä löytyy leveitä pengerretyjä käännöksiä sekä yksilösuorituksiin mukautettuja mutkikkaita ja kapeita reittejä. Bike Parkista löytyy myös eri tasoisia enduro-reittejä.

Levi Bike Park tarjoaa reittien lisäksi vuokraamopalvelut, jossa on tarjolla kaikki tarvittavat välineet hissipyöräilyyn – pyörät, full face -kypärät ja kaikki muut tarvittavat suojat. Levi Bike Parkissa on tarjolla myös ohjattuja bike park -kursseja ja tunteja virallisten Bike Park -ohjaajien (FMBIA) opastuksella.

Kesän 2024 uutuudet

Tänä kesänä Leville avattiin uusi Hidden Forest Skill Park, joka sijaitsee Gondolin alueella, aivan mattohissin vieressä. Hidden Forestista löytyy Green Avenue, joka on lapsille ja aloittelijoille suunniteltu erittäin helppo reitti. Kolme muuta reittiä kulkevat puolestaan Gondolin viereisessä metsässä, vanhan seikkailupuiston kohdalla. Red Fox Roller, Speed Wolverine, Bear Balance ja Deer Drops tarjoavat hauskaa ja helppoa ajettavaa niin perheen pienimmille kuin hieman kokeneemmillekin ajajille.

Viime kesänä rakentunut Sunny South flow-reitti on myös uudistettu.

Hidden-Forest-trail-map

Levi Bike Park

BIKE PARKIN SÄÄNNÖT

1. Tarkista varusteidesi toimivuus. Käytä aina kypärää. Muut suojat ovat suositeltavia.
2. Valitse reitti ja vauhti taitotasosi ja olosuhteiden mukaan. Tutustu suorituspaikkoihin etukäteen. Käytä tarvittaessa kiertoreittejä.
3. Ohita muut rinteessä liikkujat riittävän etäältä. Ylhäältä ja takaa tuleva väistää aina.
4. Pysy radalla, älä muuta sitä tai tee oikolinjoja.
5. Pysähdy vain sellaisiin paikkoihin, joista sinut on helppo huomata. Jos palaat ylöspäin, kiipeä radan ulkopuolella.
6. Huomioi itsesi ja muut!
7. Reiteillä liikkuminen päihteiden vaikutuksen alaisena on kielletty.
8. Pyöräilet aina omalla vastuullasi.
9. Jokaisen velvollisuus on auttaa tapaturman sattuessa. Ilmoita viipymättä onnettomuuksista henkilökunnalle puh. +358 44 367 4278.
10. Noudata aina opasteita ja henkilökunnan ohjeita. Henkilökunnalla on oikeus poistaa hissilippu henkilöltä, joka ei noudata rinnesääntöjä.

Sopimusehdot
lsr bike park fmbia

Levi Bike Park kartta