Levi | Bike Park
Levi bikepark juhannus-2022 2477

Levi Bike Park

Pyöräilyn iloa!

Levi tarjoaa loistavat puitteet pyöräilyn ja hissipyöräilyn ystäville! Gondoli 2000-hissi kuljettaa ylös Levin huipulle, josta avautuvat huikeat Tunturi-Lapin maisemat. Alas meno hoituukin sitten vauhdikkaammin pyörän selässä! Levi Bike Parkista löytyy ratoja helposta vihreästä reitistä, vaikeaan mustaan reittiin, jossa kysytään jo kuskilta pyörän käsittelytaitoja. Reiteiltä löytyy leveitä pengerretyjä käännöksiä sekä yksilösuorituksiin mukautettuja mutkikkaita ja kapeita reittejä. Bike Parkista löytyy myös eri tasoisia enduro-reittejä.

Levi Bike Park tarjoaa reittien lisäksi vuokraamopalvelut, jossa on tarjolla kaikki tarvittavat välineet hissipyöräilyyn – pyörät, full face -kypärät ja kaikki muut tarvittavat suojat. Levi Bike Parkissa on tarjolla myös ohjattuja bike park -kursseja ja tunteja virallisten Bike Park -ohjaajien (FMBIA) opastuksella.

Levi Bike Park

BIKE PARKIN SÄÄNNÖT

1. Tarkista varusteidesi toimivuus. Käytä aina kypärää. Muut suojat ovat suositeltavia.
2. Valitse reitti ja vauhti taitotasosi ja olosuhteiden mukaan. Tutustu suorituspaikkoihin etukäteen. Käytä tarvittaessa kiertoreittejä.
3. Ohita muut rinteessä liikkujat riittävän etäältä. Ylhäältä ja takaa tuleva väistää aina.
4. Pysy radalla, älä muuta sitä tai tee oikolinjoja.
5. Pysähdy vain sellaisiin paikkoihin, joista sinut on helppo huomata. Jos palaat ylöspäin, kiipeä radan ulkopuolella.
6. Huomioi itsesi ja muut!
7. Reiteillä liikkuminen päihteiden vaikutuksen alaisena on kielletty.
8. Pyöräilet aina omalla vastuullasi.
9. Jokaisen velvollisuus on auttaa tapaturman sattuessa. Ilmoita viipymättä onnettomuuksista henkilökunnalle puh. +358 44 367 4278.
10. Noudata aina opasteita ja henkilökunnan ohjeita. Henkilökunnalla on oikeus poistaa hissilippu henkilöltä, joka ei noudata rinnesääntöjä.

Levi-Bike-Park-kartta A4-2023-web

Levi Ski Resortin yhteistyökumppaniedut

Levi x Sappee

Sappeen voimassa olevalla kausikortilla saat Levin normaalihintaisesta päivälipusta tai useamman päivän lipusta -20 % alennuksen (ei koske kausikortteja)!

Alennuksen saat lipunmyynnissä, valmistauduthan esittämään kausikortin ja henkilöllisyystodistuksen tai maksutositteen kausikortista lipunmyynnissä. Etu on henkilökohtainen.

levi x sappee

Levi x Finnair

LUNASTA FINNAIR PLUS -PISTEILLÄSI TAI PISTEIDEN JA RAHAN YHDISTELMÄLLÄ PALKINTOSETELI  

Voit lunastaa Finnair Plus –pisteilläsi tai pisteiden ja rahan yhdistelmällä 50€, 100€ ja 200€ arvoisia palkintoseteleitä Levi Ski Resortin palveluihin Finnair Shopista.

Palkintoseteli käy maksutapana hissilippuihin, välinevuokrauksiin ja hiihtokouluun paikan päällä. Palkintoseteliä ei voi käyttää verkkokaupassa. Palkintoseteli on voimassa kuusi kuukautta tilauspäivästä ja se tulee käyttää kerralla. Käyttämätöntä palkintoseteliä tai sen osaa ei lunasteta takaisin. Otathan tulostetun palkintosetelin mukaasi. 

ANSAITSE FINNAIR PLUS PISTEITÄ 

Finnair Plus -jäsenenä ansaitset Finnair Plus -pisteitä seuraavista tuotteista: 
Kausilippu (talvi) 5 000 p 
Kausilippu (kesä) 2 500 p 
Hiihtokoulu yksityisopetus (3 h, 2 hlöä) 1 000 p 
Hissilippu 6 päivää 1 000 p 

Pisteet myönnetään vain kassalta ostetuista tuotteista. Ilmoita oston yhteydessä jäsennumerosi kassahenkilölle. Huomaathan, että pisteet kertyvät vain henkilökohtaisista lipuista. Pisteet eivät kerry palkintosetelillä ostetuista tuotteista.

finnair-logo
HISSILIPPUJEN MAKSAMINEN LIIKUNTASETELEILLÄ JA -KORTEILLA

Alla mainitut etusetelit ja -kortit ovat henkilökohtaisia ja käyvät maksuksi ainoastaan Zero Pointin vuokraamossa ja Activity/Bike Parkin vuokraamossa hissilippuihin ja välinevuokrauksiin (POISLUKIEN yhdensuunnan-, kiertoajelu- ja kesäkelkkaliput) www.vero.fi.

Hissiliput ovat henkilökohtaisia. Kaikkien hissilippujen jälleenmyynti on kielletty. Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti.

Sopimusehdot
lsr bike park fmbia