Levi Bike Park | Levi
Levi bikepark juhannus-2022 2477

Levi Bike Park

Pyöräilyn iloa!

Levi tarjoaa loistavat puitteet pyöräilyn ja hissipyöräilyn ystäville! Gondoli 2000-hissi kuljettaa ylös Levin huipulle, josta avautuvat huikeat Tunturi-Lapin maisemat. Alas meno hoituukin sitten vauhdikkaammin pyörän selässä! Levi Bike Parkista löytyy ratoja helposta vihreästä reitistä, vaikeaan mustaan reittiin, jossa kysytään jo kuskilta pyörän käsittelytaitoja. Reiteiltä löytyy leveitä pengerretyjä käännöksiä sekä yksilösuorituksiin mukautettuja mutkikkaita ja kapeita reittejä. Bike Parkista löytyy myös eri tasoisia enduro-reittejä.

Levi Bike Park tarjoaa reittien lisäksi vuokraamopalvelut, jossa on tarjolla kaikki tarvittavat välineet hissipyöräilyyn – pyörät, full face -kypärät ja kaikki muut tarvittavat suojat. Levi Bike Parkissa on tarjolla myös ohjattuja bike park -kursseja ja tunteja virallisten Bike Park -ohjaajien (FMBIA) opastuksella.

Kesän 2024 uutuudet

Tänä kesänä Leville avataan Levi Bike Parkin mattohissin viereen Hidden Forest Skill Park. Hidden Forest Skill Park alueelle rakentuu aloittelijoille ja perheille sopiva alue, jossa pyöräilykokemuksia pääsee kartuttamaan helpoilla reiteillä. Mattohissin viereen rakennetaan uusia reittejä myös Gondolin viereiseen metsään, vanhan seikkailupuiston alueelle.

Kesän aikana viimeistellään myös Levi Bike Parkkiin viime kesänä rakentunut Sunny South flow-reitti.

lsr lapsi pyöräilee

Levi Bike Park

BIKE PARKIN SÄÄNNÖT

1. Tarkista varusteidesi toimivuus. Käytä aina kypärää. Muut suojat ovat suositeltavia.
2. Valitse reitti ja vauhti taitotasosi ja olosuhteiden mukaan. Tutustu suorituspaikkoihin etukäteen. Käytä tarvittaessa kiertoreittejä.
3. Ohita muut rinteessä liikkujat riittävän etäältä. Ylhäältä ja takaa tuleva väistää aina.
4. Pysy radalla, älä muuta sitä tai tee oikolinjoja.
5. Pysähdy vain sellaisiin paikkoihin, joista sinut on helppo huomata. Jos palaat ylöspäin, kiipeä radan ulkopuolella.
6. Huomioi itsesi ja muut!
7. Reiteillä liikkuminen päihteiden vaikutuksen alaisena on kielletty.
8. Pyöräilet aina omalla vastuullasi.
9. Jokaisen velvollisuus on auttaa tapaturman sattuessa. Ilmoita viipymättä onnettomuuksista henkilökunnalle puh. +358 44 367 4278.
10. Noudata aina opasteita ja henkilökunnan ohjeita. Henkilökunnalla on oikeus poistaa hissilippu henkilöltä, joka ei noudata rinnesääntöjä.

Sopimusehdot
lsr bike park fmbia